• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

27.05.2017

10:52

(VIDEO) ROMA UVREDILA SVE SRBE! Skandal u Rimu, NEOPROSTIV SNIMAK u zahvalnici Totiju!

Fudbal

(VIDEO) ROMA UVREDILA SVE SRBE! Skandal u Rimu, NEOPROSTIV SNIMAK u zahvalnici Totiju!

Podeli vest

Legendarni Frančesko Toti u nedelju će igrati poslednju utakmicu za Romu. "Vučica" ostaje bez svoje ikone, a na društvenim mrežama, klub iz Rima ostavlja razne poruke svom kapitenu

Ipak, jedna od njih nije bila primerena i naljutila je sve navijače iz Srbije.

Toti je za Romu debitovao davne 1993. godine. Na zvaničnom profilu ovog kluba na Instagramu objavljen je video u kojem su nabrojane stvari koje nisu ni postojale kada je legendarni kapiten prvi put obukao dres u kojem je uradio mnogo.

Na listi od 10 činjenica, našla se i jedna koja je uvredila Srbe. Roma je pomenula takozvanu državu Kosovo, uz napomenu da nije postojala kada je Toti debitovao. Objavljen je snimak na kojem se 2008. godine slavi nezavisnost Kosova.

 

A post shared by AS Roma (@officialasroma) on May 26, 2017 at 12:49pm PDT

Neki od podataka su i da je Toti debitovao pre rođenja Džastina Bibera ili nastanka kultne serije "Prijatelji".

Roma ima mnogo navijača u Srbiji, i sigurno je da fanovima "vučice" posle ovoga neće biti prijatno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 6 godina

JPM ,to je jedini moj odgovor ovim usrancima,ma šta to značilo

Vladimir

pre 6 godina

Mene nije uvrijedila, ljudi jednostavno nisu ni svjesni sta su uradili.

BorisDe

pre 6 godina

Jesam to samo ja ili "Kosovo established 2008" kao drzava? Kad je tako, onaj sto je radio snimak je sigurno neki vehabija ili albanac musliman i nema tu Toti nikakve veze. Muslimani su poznati po tome, da se ubacuju u svaki kutak moguce propagande i zive samo za to, bas kao i da ubijaju te bombardiraju svoje ispred zapadnih CNN kamerama, to najbolje znaju.

vlah alija

pre 6 godina

cuj rodjenja bibera,pa zar je to vaznije pomenuti nego nezavisnost jednog naroda i prestanak 100 godisnjeg tlacenja

Deda

pre 6 godina

Vlah Alija, ima li 100 godina kako si promenio veru. Vlasi su hrišćani, a deda ti je valjda bio Ilija. Tlači sećanje, tlači i savest. Kukavče, traži ikonu na tavanu, vrati se onom koji je rekao, ja sam put, istina i život, i umiri dušu.

Mara

pre 6 godina

Ma ko zna koliko mu siptari platili da ih reklamira,njemu to ni napamet ne bi palo.\n

Fljamurtari

pre 6 godina

Uh al me je to uvredilo. Necu moci da spavam!!!

Pastrovic

pre 6 godina

Ajde bre, bukve jedne. I Talijani su zasluzni sto se danas Evropa ponosi siptarskim drzavama. Je li vam to konacno jasno?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17