• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.05.2017

18:16

(VIDEO) ZVEZDA OŠTEĆENA ZA PENAL!? Boaći i Milenković u duelu, Mažić nem!

Fudbal

(VIDEO) ZVEZDA OŠTEĆENA ZA PENAL!? Boaći i Milenković u duelu, Mažić nem!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Ričmong Boaći pao je u petercu Partizana posle duela sa Nikolom Milenkovićem, ali arbitar Milorad Mažić nije pokazao na belu tačku

Tek što je počela utakmica, odmah frka! Boaći je pao u petercu posle duela sa defanzivcem crno-belih, ali je Milorad Mažić ostao nem.

Na snimku se stiče utisak da je Milenković vukao napadača Crvene zvezde, pa se postavlja pitanje da li je Zvezda oštećena za penal.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srecko Sojic

pre 6 godina

Ovo je penal cist ko suza,skolski primer sviranja penala.

Ano

pre 6 godina

Ne treba zaboraviti da Zvezda ima posebne kriterijume za penal, sjetimo se samo da su one smijurije od penala koje su na svakoj utakmici svirani za Zvezdu zvezdaše čisti ko suza! Svaka čast Partizanu, zaslužena dupla kruna.

Dr

pre 6 godina

Samo mogu da kazem velika SRAMOTA . Konacno srpski fudbal je zakopan.

NOVY

pre 6 godina

pa vi ste najveći foliranti jer ste uz pomoć penala i uspeli da budete prvi na tabeli celo vreme !!! vi posle fizičkih vežbi imate vežbe foliranja tj. PADANJA VALJANJA PO TERENU PADANJA KAD VETAR DUNE PADANJA KAD PROTIVNIČKI IGRAČ PRODJE PORED VAS I td.

gago m

pre 6 godina

Овакав пенал ни "поштени" Терзић не би досудио за ЦЗ али не знам за Глођовића,Мају,Обрадовића ... ха,ха,ха

Pera Detlic

pre 6 godina

Treba da se postavi pitanje gospodi sa arene zasto se sporna situacija pokazala usporeno samo iz jednog ugla a gol iz vise njih,pa zar te iste kamere nisu snimile istu tu spornu situaciju.

ivan

pre 6 godina

Terzicu mars iz zvezde,ko igra sve u zvezdi.,bitno da si ti dobar na svakom igracu,sramota.Nasta mi licimo,katastrofa

ovo je

pre 6 godina

cist penal i crveni zadnjem igracu... posaljite fifi.....

Sasa

pre 6 godina

Partizan je ove sezone pokazao da je bolji i zasluzeno je uzeo duplu krunu ali ovo je Mažić morao da karakteriše kao penal.

Vojo

pre 6 godina

Znam da vam Terza smeta, jer vam razotkriva vaša lažiranja.

NOVY

pre 6 godina

pa da smradovi su navikli da pobedjuju uz penale haha... a danas su padali kad god vetar dune!!!! a g.MAŽić je pao na njihova foliranja!!! oni su tako jadni i nepošteni da nemamo reči šta reći a ne zaplakati!!!???? MAŽIĆ se izgubio u dokazivanju da je jedan od najboljih europejskih sudija pa je zato svirao gluposti i delio kartone kao sumanut !!!

NK HVALA PREMIJERU

pre 6 godina

Europejac, ne talasaj mnogo da ne bude posle kuku lele

goran

pre 6 godina

ovi iz zvezde nauceni da posle svakog pada se svira penal za njih.Steta sad je to izostalo

Avram

pre 6 godina

Ma Boaci hteo sam da skine majicu,bilo mu vrucina,pa je podigao na ramena

Resavac

pre 6 godina

Ovde samo sport nije pobedio.Ipak mafija vlada u fudbalu tacnije u FSS. Gdesmo ? Konacno nas fudbal je zakopan duboko u zemlju. Pod hitno uciniti da se spase nesto ako moze .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija