• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

30.05.2017

16:42

LUKA, PAKUJ KOFERE! Tadić: Mogu u Real umesto Modrića!

Fudbal

LUKA, PAKUJ KOFERE! Tadić: Mogu u Real umesto Modrića!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Dušan Tadić uveren je da bi bez problema mogao da nasledi Luku Modrića u madridskom Realu

Tadić je najbolji igrač reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a već nekoliko prelaznih rokova se govori da bi mogao da napusti Sautempton.

- Nikad se ne zna. Sada sam 100 odsto posvećen reprezentaciji. Sautempton je poslednje četiri godine zauzimao neko od prvih osam mesta na tabeli što je dobro u takmičenju kakvo je Premijer liga. Ipak prirodno je za svakog fudbalera da je ambiciozan i da uvek želi bolje - rekao je Tadić za Sport klub i potom otkrio koje klubove najviše voli da gleda.

- Dopada mi se više klubova, ali ne znam tačno koji bih izdvojio gde bih voleo da nastavim karijeru. Recimo najviše volim da gledam utakmice Real Madrida i Barselone - istakao je srpski reprezentativac.

On veruje da bi bez problema mogao da igra u Realu i to umesto Hrvata Luke Modrića.

- Verujem da bih se odlično snašao na njegovom mestu - naglasio je vezista "orlova".

Tadić veruje da Srbija ima kvalitet da se nađe na Mundijalu u Rusiji.

- Oduvek sam želeo da igram na Svetskom prvenstvu, još kada sam počeo da treniram fudbal maštao sam o tome. To je san svakog fudbalera i kruna karijere. Svako od nas želi da zaigra na Mundijalu. Svi pamtimo selekcije naše  zemlje koje su učestvovale na SP.  Ja lično se sećam od prvenstva 1998. godine pa nadalje. To je nešto što se nikada ne zaboravlja i svi mi želimo da budemo deo toga - zaključio je Tadić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLA1995

pre 6 godina

Dobar jesi ili bolje receno solidan ali nemozes ti da menjas Modrica,ni po fudbalskom znanju a ni po lepoti,brate covek ne da igra a tek sto je lep.

grkavac

pre 6 godina

sjedi gde si i dobro je!sta ces u realu kada znas da srbe ne podnose i ne pravi se blesav.

TARAS

pre 6 godina

Da si vredan oni bi te jurili na svakom koraku,a ti se sam nabacujes,jadno je to,dokazi se ,a ne da te kuju u zvezde nasi novinari.Videce oni tebe nisu oni slepci da dovode levake kao neki nasi nabedjeni fudbalski strucnjaci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija