• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2017

18:38

"ORLIĆI" HVATAJU ZALET ZA EP! Lalatović: Nikoga se ne bojimo, imamo sjajne igrače!

Fudbal

"ORLIĆI" HVATAJU ZALET ZA EP! Lalatović: Nikoga se ne bojimo, imamo sjajne igrače!

Podeli vest

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije počela je pripreme za Evropsko prvenstvo i prvi trening odradila na stadionu FK Zemun

Selektor "orlića" Nenad Lalatović nema na raspolaganju sve igrače, jer neki još imaju obaveze u svojim klubovima.

Na prvom treningu bili su Meleg, Radonjić, Pankov, Bogosavac, Vanja Milinković-Savić, Ristić, Veljković, Jovanović, Živković, Radunović, Maksimović i Grujić.

Naša reprezentacija je u grupi sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom, i Lalatović je svestan da njegove igrače čeka težak zadatak.

Starsportphoto©

- Uradili smo jako dobru analizu. Treba biti realan, naša grupa je sigurno najteža. Prva utakmica je protiv Portugala koji nije izgubio tri godine. Dobili su i u prijateljskom meču Nemačku. Makedonija je izbacila Francusku u kvalifikacijama, to je sasvim dovoljno - rekao je Lalatović na prvom treningu i dodao:

- O Špancima ne treba trošiti reči. Međutim, ne bojimo se. Imamo sjajane igrače. Očekivanja su velika, a naš veliki hendikep je što Sergej neće igrati. Ali siguran sam da će ga drugi igrač, onaj koji bude dobio šansu, dostojno zameniti - istakao je mladi stručnjak.

Starsportphoto©

On je istakao da će reprezentacija od ponedeljka biti kompletna.

- Momci koji su posle 23. maja završili prvenstvo trenutno nisu sa nama. Od ponedeljka ćemo biti svi na okupu, do tada ćemo raditi na fizičkom planu. Istina, Ristić je kasnije završio obaveze u klubu, ali je malo igrao ove godine, tako da sam mu rekao da dođe. Potrebni su mu ovi treninzi kako bi podigao nivo fizičke spreme - poručio je Lalatović.

"Orlići" šampionat počinju 17. juna protiv Portugalije, a zatim slede mečevi sa Makedonijom i Španijom.

- Ne opterećujemo se medaljom, važno je prvo da prođemo grupu - zaključio je Lalatović.

Starsportphoto©

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija