• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.06.2017

17:22

(VIDEO) ZVEZDA IZREŠETALA SPLIT! Sloboda uzela bod Partizanu, Vardar odoleo Voši

Fudbal

(VIDEO) ZVEZDA IZREŠETALA SPLIT! Sloboda uzela bod Partizanu, Vardar odoleo Voši

Podeli vest

Mladi fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Split sa 4:0 na početku Turnira prijateljsta u Bijeljini, dok je Parizan odigrao samo 0:0 sa Slobodom iz Tuzle. Bez pobede je ostao i šampiona Vojodina, koj aje igrala 0:0 sa Vardarom

Crveno-beli su ubedljivo savladali Split, posao su završili za devet minuta u prvom poluvremenu, kada su postigli tri gola, od kojih dva Borisav Burmaz, dok je treći bio delo Njegoša Kupusovića, tačku je minut pre kraja stavio Njegoš Kupusović.

Olimpija je bila bolja od Borca rezultatom 3:1. U drugom kolu ekipa iz Banjaluke će biti protivnik Crvenoj zvezdi.

Partizan je igrao i dominirao, ali nije uspeo da dođe do trijumfa u prvom kolu turnira, Sloboda iz Tuzle je odolela pa je na kraju bilo 0:0. Pored Partizana i Slobode u grupi B se nalaze Budućnost i Rijeka (1:1). Svi imaju po jedan bod.

Prošlogodišnji šampion, novosadska Vojvodina, je protiv Vardara, koji je priredio iznenađenje, odigrala meč bez pobednika i golova.  Iako su Novosađani imali inicijativu tokom cele utakmice, nikako nisu uspeli da probiju organizovanu odbranu makedonskog predstavnika.

OFK Beograd u srpskom derbiju savladao Spartak iz Subotice sa 1:0. Strelac je bio Uroš Pavlović koji je tako doneo 3 boda Beograđanima. U istoj grupi Željezničar je pobedio Dinamo sa 3:2 u utakmici u kojoj su morali čak 3 puta da povedu kako bi došli do velikog trijumfa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17