• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.06.2017

17:41

NIKOLIĆ OD VIDEOTONA PRAVI PARTIZAN: Hoćemo da osvojimo sve!

Fudbal

NIKOLIĆ OD VIDEOTONA PRAVI PARTIZAN: Hoćemo da osvojimo sve!

Podeli vest

Doskorašnji trener Partizana Marko Nikolić i zvanično je postavo novi šef struke mađarskog Videotona, sa kojim je potpisao ugovor na dve godine

Nikolić je samo nekoliko dana pošto je osvojio duplu krunu sa Partizanom odlučio da napusti klub iz Humske i prihvati ponudu Videotona.

On je na promociji istakao da je prezadovoljan što je došao u Videoton.

Pre svega moram da kažem da sam jako zahvalan što sam dobio šansu da radim ovde. Mađarski šampionat pratim dugo jer mi je to bilo jako važno zbog posla, a i kako bih što jasnije stekao sliku o kvalitetu fudbala u zemlji - rekao je NIkolić i dodao:

- Ono što sam video jeste da se liga razvija i napreduje svake godine, da je infrastruktura sve bolja, da novinari i navijači žive za fudbal, ali da na klupskom nivou nedostaju rezultati u evropskim takmičenjima. Od sedamnaest godina svog trenerskog posla u poslednje četiri radim u klubovima koji se bore za trofeje. A Videoton je jedan takav klub i sa njim želim da osvojim sve, što je pre moguće - zaključio je Nikolić.

Vidi.hu

Sportski direktor Videotona Zoltan Kovač istakao je da su pregovori sa novim trenerom kratko trajali.

- Moram da istaknem da je dogovor sa Markom Nikolićem pao vrlo brzo i lako. Od prvog momenta kada smo seli za isti sto postalo je jasno da on želi da bude trener Videotona. Nikolić je veoma uspešan trener iako je veoma mlad.  Nadamo se da će njegova liderska nit doneti mnogo velikih pobeda Videotonu. Klub će mu pomoći na sve moguće načine da sve ciljeve postigne - poručio je Kovač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17