• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2017

18:14

(VIDEO) "VEČITI" BEZ GREŠKE! Zvezda i Partizan u poslednjem kolu biju bitku za polufinale!

Fudbal

(VIDEO) "VEČITI" BEZ GREŠKE! Zvezda i Partizan u poslednjem kolu biju bitku za polufinale!

Podeli vest

Mladi fudbaleri Crvene zvezde su u drugom kolu Turnira prijateljstva savladali Borac sa 2:0 , dok je istim rezultatom Partizan bio bolji od Budućnosti

Junak Zvezde bio je Savić koji je sa dva gola trasirao put Beograđanima ka pobedi. U grupi A Olimpija je pobedila Split 2:1, pa će Slovenci i crveno-beli u direktnom duelu odlučiti ko će osvojiti prvo mesto u grupi i tako se plasirati u polufinale.

Obe ekipe trenutno imaju po 6 bodova, ali crveno-beli imaju bolju gol razliku, pa će im u poslednjem kolu biti dovoljan i bod za prvo mesto u grupi.

U grupi B će o plasmanu u polufinale odlučiti u direktnom plasmanu Partizan i Rijeka pošto su poravnati na vrhu tabele sa po 4 boda. Partizan je dobio Budućnost 2:0 golovima Jovkovića i Vujanovića, dok je Rijeka bila ubedljiva Slobode 4:0.

OFK Beograd je u C grupi savladao Dinamo 3:1 i tako eliminisao Zagrepčane iz konkurencije za plasman u polufinale. Željezničara je dobio Spartak sa 4:1 pa će se sa "romantičarima" boriti za polufinale. Obe ekipe imaju po 6 bodova, a Željezničaru će odgovarati i nerešen ishod protiv OFK Beograda zbog bolje gol razlike.  

U grupi D je Vojvodina pobedom protiv Osijeka 2:0 izbila na čelo tabele, dok je  Sarajevo istim rezultatom slavilo protiv Vardara. U poslednjem kolu Vojvodina igra protiv Sarajeva, dok će Osijek odmeriti snage sa Vardarom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 6 godina

Jel ovo neki pametnjakovic pravi propalu bivsu ligu,pa onako izokola?

Stemi

pre 6 godina

Rođo,ovaj turnir se tradicionalno igra već duži niz godina,tako da...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija