• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.06.2017

14:24

(FOTO) SKANDALČINA U ADELAJDU! Fudbaleri Saudijske Arabije trčali za vreme minuta ćutanja za žrtve u Londonu!

Fudbal

(FOTO) SKANDALČINA U ADELAJDU! Fudbaleri Saudijske Arabije trčali za vreme minuta ćutanja za žrtve u Londonu!

Podeli vest

Težak skandal dogodio se jutros u Adelajdu pred početak utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, pošto su fudbaleri Saudijske Arabije trčali po terenu za vreme minuta ćutanja za žrtve terorističkog napada u Londonu

 

 

Kada je zvanični spiker saopštio da je trenutak za minut ćutanja, fudbaleri Australije su stali u vrstu, publika je ustala sa svojih mesta, a Arapi su nastavili sa zagrevanjem!

Čak ni stručni štab i igrači koji su bili na klupi za rezerve Saudijske Arabije nisu ustali sa svojih mesta, a deo australijskih medija tvrdi da su gostujući navijači zviždali i negodovali za vreme minuta ćutanja.

Ostaje samo dilema da li je reč zaista o bojkotu, što deluje potpuno suludo ili prosto Arapima niko nije ni objasnio protokol uoči utakmice, niti šta bi trebalo da urade u tom slučaju, mada to deluje manje verovatno, jer je utakmica pod okriljem FIFA i obe strane su morale da budu upoznate sa svim detaljima.

Osam osoba je ubijeno u terorističkom napadu islamskih ekstremista u Londonu prošle nedelje.

Twitter

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Yugosloven

pre 6 godina

Svaka nevina zrtva je za zaljenje..no kako su dvostruki arsini postali pravilo nista vise nije cudno jer koliko se gine u tim Arapskim zemljama svakoga dana bi trebalo da se odredi minut cutanja..

22

pre 6 godina

Onaj u sredini je ispostovao,sto drzi ruke iza ledja?!Samo da ga ne kamenuju kada se vrate kuci?!

Srbin

pre 6 godina

Nije. ispoštovao je jedino igrač br. 7 na prvoj slici gore, onaj što drži ruke u položaju da klanja. Tako oni odaju počast mrtvima, drže ruke u tom položaju i govore reči iz Kurana.

Bob

pre 6 godina

Mozda su gledali u dron sa nekom zastavicom...uostalom minut cutanja nije obavezujuci...

Hron

pre 6 godina

Минут ћутања за жртве из Лондона???А шта је са Техераном?Јесу ли можда њихови животи вреднији од Иранских?Заслужују ли британска деца да живе, а остала деца да буду убијана..Какви су ово двоструки аршини?Кога више зајебавате..Само ми је један дан да се пробудим, да отворим новине и да прочитам да је "Запад" сравњен са земљом..Овај свет без "Запада" би био много, много лепо место за живот...

Aca Nis

pre 6 godina

Treba i mi hriscani da gledamo svoja posla, a nas pipnu pobi selo, za to su najbolji Englezi (imaju iskustvo zbrisu ceo narod), a mogu i Belgijanci.\nDaj neka urade nesto za \"bele\" hriscane a ne samo za sebe!\n

Rajko

pre 6 godina

Mnogo ružna scena. Odavanje pošte žrtvama terorističkog napada je nešto najmanje što se za te nevine žrtve može i treba uraditi. Ali, ne mogu da se otrgnem utisku da je terorističkog napada i žrtava podosta po celom svetu a da se pošta odaje samo za neke. Kako to objasniti?!

bravo

pre 6 godina

sto to zapad ne organizuje minut cutanja za zrtve u teheranu,palestini,rusiji,turskoj ,kini itd.jok samo kada je zapadna zemlja.neopravdavam napade ali puna mi kapa vise ovih dvostrukih arsina,svaki dan se ubijaju djeca po palestini ali to nikoga ne zanima..e pa arapi bravo za ovo sto ste uradili kada vasa izdajnicka vlada prodaje arapima dusu nemoj te vi.pozz

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija