• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

11.06.2017

12:47

VELŠANI, KAPA DOLE! "Zmajevi" dali krv za ranjenog navijača Partizana

Fudbal

VELŠANI, KAPA DOLE! "Zmajevi" dali krv za ranjenog navijača Partizana

Podeli vest

Navijači Velsa, njih 30, dalo je krv za teško ranjenog navijača Partizana D. J. (19) koji se trenutno nalazi u KBC Zemun

Kako prenosi B92, navijači reprezentacije Velsa, koja od 20.45 na stadinu "Rajko Mitić" igra sa Srbijom odazvali su se akciji koju su pokrenuli nacijači crno-belih.

Do sukoba navijačkih grupa Partizana i Crvene zvezde došlo je u noći između četvrtka i petka, D.J. je upucan u stomak, a još jedna osoba je lakše ranjena u tuči. 

Zdravstveno stanje teško ranjenog navijača Partizana u subotu nešto bolje, ali je i dalje veoma teško.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 6 godina

Lep gest !!!!!!!!!!! Nadam se da ce utakmica proci u prijateljstvu i razumevanju sa obe strane !!!!!!!!!!!!

Pik

pre 6 godina

Nemoj te izvizdati velsenoj himni, Jako korektan narod

Tako se ciganin tuče

pre 6 godina

Otkad se upucavanje čoveka iz pištolja zove "tuča"? Hvala, našoj keltskoj braći na ovom dirljivom i humanom gestu. Ista krv se ovde sa istom meša. Vidi se ko je brat.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija