• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.06.2017

15:25

(FOTO) VELŠANI OKUPIRALI CENTAR: Uživaju u pivu, lepim Beograđankama i maštaju o pobedi 3:1!

Fudbal

(FOTO) VELŠANI OKUPIRALI CENTAR: Uživaju u pivu, lepim Beograđankama i maštaju o pobedi 3:1!

Podeli vest

Reprezentacije Srbije i Velsa sastaju se u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo od 20.45, a navijači "zmajeva" su spremni za okršaj sa "orlovima"

U Beograd je pristiglo oko 3.000 Velšana. Uživaju od ranog jutra i zagrevaju se za utakmicu koja počinje u 20.45. Nema sumnje, biće sjajna atmosfera na deli tribine gde će biti smešteni "zmajevi". 

Navijači Velsa okupirali su gotovo sve bašte kafića na Trgu Republike, Oblićevom vencu i obližnjim ulicama, i uživajući u toplom suncu i hladnom pivu, u veoma dobrom raspoloženju očekuju utakmicu, a većina anketiranih rekla je reporteru Tanjuga da očekuju nerešen rezultat.

Kako većina Velšana, gostiju Beograda misli, biće baš 2:2, "što ne pomaže ni vama ni nama, ali biće nerešeno", dok drugi kažu da, pošto neće igrati najbolji igrač reprezentacije Geret Bejl, nerešeno će, "u gostima, na teškom meču, biti dobro za nas".

Poneki su i optimističniji i misle da će Vels pobediti 3:1, ali su jedinstveni da se dobro provode i uživaju u Beogradu, za koji kažu da je veoma lep grad, sa divnim ljudima.

Posebno kažu da su devojke prelepe, ali da bi morale da se više smeše, jer izgledaju "kao da su u nevolji", te su Velšani poručili Beograđankama - smešite se više.

Pamti se i kada je trebalo da Srbija i Crna Gora 2003. godine igraju meč protiv Velsa, koji je otkazan zbog ubistva premijera Zorana Ðindića, Velšani su i pored toga došli u Beograd zato što su pripremili humanitarnu pomoći koja nije mogla da čeka.
 

Takokođe, gosti su napravili veliki gest, 30 navijača Velsa je dalo krv za ranjenog navijača Partizana.

Stadion će biti ispunjen do poslednjeg mesta, FSS je rasprodao sve karte, pa je u nedelju pušteno u prodaju dodatnih 5.000 ulaznica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rasho

pre 6 godina

E to su slike koje treba da se cuvaju a ne kako je grupa ovim sto su dosli kod nas npr.razbila glavu ili sta vec drugo nedo Bog,pokazite ponudite uputite strance budimo ljubazno kako mi samo to znamo :)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija