• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2017

13:47

(VIDEO) MILIVOJEVIĆ PRIZNAO: Bio sam ubeđen da nije, ali bio je penal!

Fudbal

(VIDEO) MILIVOJEVIĆ PRIZNAO: Bio sam ubeđen da nije, ali bio je penal!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević istakao je da je tek posle gledanja video snimka shvatio da je napravio penal posle kojeg je Aron Remzi postigao vodećio gol za Vels

Vezista je u 35. minutu vukao za dres Sema Vouksa, a arbitar Manuel de Souza je pokazao na belu tačku. Naši reprezentativci, uključujući i Milivojeviča su se bunili, ali fudbaler Olimpijakosa je priznao da je posle pregledanja snimka video da je sudija opravdano svirao penal.

- Iskren da budem, mislio sam da nije bio penal, ali kad sam pogledao snimak video sam da je bio. Trebalo je da stojim na prvoj stativi, video sam da je došao igrač viška, kasnili smo u preuzimanju igrača, ja sam uzeo na skoku njihovog najopasnijeg igrača, lopta je došla baš tu, iskreno nisam nisam ni bio dovoljno koncentrisan jer je trebalo da budem na drugoj poziciji - objasnio je situaciju Milivojević i dodao:

(VIDEO) MITROVIĆ SPASAO PUT NA MUNDIJAL! Greške umalo preskupo koštale Srbiju!

- Bio sam ubeđen da nije penal, imao sam kontakt s njim, ali je bio blizu mene, nisam ga vukao, držao sam ga. Pitao sam sudiju, on je rekao da je video, ja sam rekao ok. Kad sam pogledao snimak video sam da je tako. Šta da radim, dobro je na kraju da je 1:1 - rekao je Milivojević. 

Golom Aleksandra Mitrovića u 74. minutu Srbija je izborila remi koji ju je ostavio na deobi prvog mesta u grupi D kvalifikacija za SP sa Irskom, četiri kola pre kraja borbe za plasman u Rusiju. 

Srbija sledeći meč igra 2. septembra kod kuće protiv Moldavije, a onda tri dana kasnije gostuje Irskoj u verovatno ključnoj utakmici kvalifikacija.

SAD SU KRIVE KRCATE TRIBINE! Ivanović: Puna "Marakan" je bila preveliki vetar u leđa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mazić i kokeza

pre 6 godina

А мажић и кокеза после свега мисле да НИЈЕ био пенал над Боаћијем. Двоструки стандарди, па изволите и плачите.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija