• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

14.06.2017

09:19

"ORLOVI" SAMI SEBE SAPLIĆU! Muslin: Sve smo golove primili iz naših grešaka!

Fudbal

"ORLOVI" SAMI SEBE SAPLIĆU! Muslin: Sve smo golove primili iz naših grešaka!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin razočaran je što je naš tim u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo primio sedam golova i svaki od njih je bio rezultat grešaka "orlova", a ne protivničkih izgrađenih akcija

 

 

Vrhunac je bio na poslednjoj utakmici protiv Velsa (1:1), kada su za primljeni gol bili krivi golman Vladimir Stojković i vezista Luka Milivojević, koji je bespotrebno skrivio penal.

- Primili smo sedam golova u kvalifikacijama i svih sedam je bilo rezultat grešaka pojedinaca. Nikako nisu bili rezultat nekih taktičkih zamki protivnika. Zato mislim da smo žrtve nekih loših stvari koje prate reprezentaciju poslednjih godina - rekao je Muslin u razgovoru za Novosti.

On je dodao da ga i pored toga raduje što tim ne odustaje od borbe ni kada gubi i što je svaki put do sada uspeo da se vrati iz rezultatskog minusa.

- Drago mi je što smo pokazali nekoliko osobina koje krase dobre, pobedničke timove. Prvo, moguće je da odigramo lošu utakmicu, ali je dobro što ne pristajemo na poraz. Drugo i možda najvažnije, četiri puta smo do sada bili u rezultatskim zaostacima, ali baš uvek smo se vraćali u meč. To je kvalitet na koji sam ponosan - istakao je Slavoljub Muslin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija