• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji list

14.06.2017

11:43

LUKU MODRIĆA U ZATVOR! Torcida grmi protiv najboljeg fudbalera Hrvatske!

Fudbal

LUKU MODRIĆA U ZATVOR! Torcida grmi protiv najboljeg fudbalera Hrvatske!

Podeli vest

Navijači Hajduka iz Splita grme: Luki Modriću nije mesto u reprezentaciji Hrvatske, sa kapitenskom trakom oko ruke, već u - zatvoru

 

 

Modrić je u utorak dao novi, promenjeni iskaz pred sudom u Hrvatskoj, u kojem je maltene stao u odbranu Zdravka Mamića, što je razbesnelo Splićane. 

Torcida godinama vodi ogorčenu borbu protiv Zdravka Mamića i Hrvatskog fudbalskog saveza. A, sada se na njenoj meti našao i Luka Modrić.

Za verbalni delikt - zatvor; za davanje lažnog iskaza i sudelovanje u pljački – traka kapitena fudbalske reprezentacije; dok je sistem vrednosti ovako postavljen, borba ne prestaje. Sramota hrvatske države nisu momci koji vređaju političare i napadaju mafiju, već je sramota pravne države što Luka Modrić šeta slobodan i bez optužnice. Dokažite nam da ulica nije jedino rešenje - napisali su navijači Hajduka na fejsbuku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija