• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2017

18:45

VELIKE PROMENE U SRPSKOM FUDBALU: Baraž za Superligu, Binić zadužen za regularnost!

Fudbal

VELIKE PROMENE U SRPSKOM FUDBALU: Baraž za Superligu, Binić zadužen za regularnost!

Podeli vest

U Sportskom centru Fudbalskom savezu Srbije održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije kojom je predsedavao predsednik Slaviša Kokeza

Na ovoj sednici je doneto nekoliko veoma bitnih odluka, a novi član Izvršnog odbora FSS postao je Dragiša Binić, koji će u narednom periodu biti zadužen za regularnost takmičenja.

Novi član fudbalske Vlade je još jedno veliko fudbalsko ime, Mladen Krstajić, a poverenje je ukazano i Milutinu Baštovanoviću.

Ostavku na mesto potpredsednika FSS podneo je Novica Tončev, koji je postao novi član Odbora za hitna pitanja FSS.

Odlukom Izvršnog odbora FSS imenovana je nova Sudijska komisija u sastavu Rade Đurović, Milan Karadžić i Dejan Filipović, pod čijom nadležnošću će biti Superliga, Prva liga, ženske lige, futsal liga, odnosno kadetska i omladinska liga Srbije.

Usvojena je i odluka o promeni propozicija o takmičenju od sezone 2018/19. Broj klubova Superlige ostaje isti, ali će 14-plasirana ekipa da igra baraž mečeve sa ekipom iz Prve lige.

Naime, dve prvoplasirane ekipe iz Prve lige obezbediće direktan plasman u elitu a treća, četvrta, peta i šesta ekipa na tabeli igraće po sistemu 3-6, 4-5 za finale baraža i pobedu koja će obezbediti duel sa 14-plasiranom ekipom Superlige u velikom baražu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Budjoni

pre 6 godina

Sve "vazne" promene, samo "igra" ostaje ! Igra, koju igraju nije ni za krpenjacu !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija