• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.06.2017

20:57

LALATOVIĆ REALAN: Ovo se dešava kada ne iskoristiš šanse!

Fudbal

LALATOVIĆ REALAN: Ovo se dešava kada ne iskoristiš šanse!

Podeli vest

Selektor mlade reprezentacije Srbije Nenad Lalatović posle poraza od Portugala 2:0 rekao da "orlići" nisu iskoristili šanse i da su zato brutalno kažnjeni

- Lepa utakmica, publika je mogla da uživa. Moram da kažem da je u prvom poluvremenu bilo jako teško igrati, pala je kiša. Ovo se dešava kada ne iskoristiš šanse, da smo tada dali gol sve bi bilo drugačije. Iz naše greške smo primili gol, loše smo reagovali u poslednjoj liniji - rekao je Lalatović, prenosi Mozzarts.

Ulaskom Plavšića i Radonjića Srbija je postala konkretnija ali ni to nije bilo dovoljno da postigne gol.

Povredio se Čavrić, morali smo da napravimo izmenu. Ulaskom Plavšića postali smo hitriji i brži. Promenili smo sastav veznog reda, želeo sam da igram sa bržim i hitrijim igračima.  U nastavku smo napadali, oni su se branili. Nismo iskoristili dve lepe šanse preko Radonjića i Grujića. Morao je Radonjić da bude mirniji u šutu - dodao je Lalatović.


(VIDEO) "ORLIĆI" NEMOĆNI PROTIV VICEŠAMPIONA! Mladi fudbaleri Srbije poraženi od Portugala na startu EP!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija