• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FSS

18.06.2017

00:29

"ORLIĆI" UTUČENI: Nije realno, nismo zaslužili ovako visok poraz! Nije Portugal bio bolji!

Fudbal

"ORLIĆI" UTUČENI: Nije realno, nismo zaslužili ovako visok poraz! Nije Portugal bio bolji!

Podeli vest

Mladi igrači Srbije bili su izuzetno razočarani posle poraza od Portugala (2:0) na startu Evropskog prvenstva


- Neverovatno je šta smo sve promašili. Ja sam hteo da "vratim“ golmana, gađao sam ugao posle centaršuta Živkovića, da sam pogodio,bio bi gol. Dali smo im posle prostora, a oni to znaju da iskoriste. Nisu fizički jaki, ali su veoma pokretljivi. Iskoristili su to što su imali, dali dva gola i ništa nije slučajno. Kad pogledate rezultat, mislite da su bili bolji, ali svako ko je gledao utakmicu, zna da nije tako. Statistika ista, a oni bolji za dva gola. Nije baš realno - kazao je Marko Grujić.

Andrija Živković je bio jedan od najboljih na terenu, ali ipak nije imao razloga za zadovoljstvo.

Nismo zaslužili ovako visok poraz. Imali smo mnogo prilika, nismo ih iskoristili,a oni su iz dva šuta dali dva gola.Posebno smo u nastavku igrali dobro, imali šansi, i morali smo neku da iskoristimo. Nema druge, okrećemo se Makedoniji - poručio je Živković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mikidelija

pre 6 godina

nasa 8 odmah napolje zauvek krivac za prvi gol drugo gacinovic je velika nula trece igraju kao dede i sta zelimo prolaz dalje da moze idemo dalje ali za beograd sramota

AS

pre 6 godina

UROŠ ĐURĐEVIĆ JE BIO NULA. KAD GOD JE PRIMIO LOPTU K'O U BUNAR DA SU JE BACILI. ŠTA ON GLUMI VEDETU? INAČE DEČACI SU BILI DOBRI ALI BEZ SPORTSKE SREĆE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17