• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2017

23:21

TRANSFER VRTEŠKA: Konte prelomio gde će nastaviti karijeru, Gvardiola kvari posao Klopu

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Konte prelomio gde će nastaviti karijeru, Gvardiola kvari posao Klopu

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

 

ČELSI: Antonio Konte, kako prenosi Skaj sport,  dogovorio se Selijem i uskoro će potpisati višegodišnji ugovor sa ekipom sa "Stamford Bridža". On bi prema novom ugovoru na godišnjem nivou trebalo da inkasira oko 11,5 miliona evra. 

APphoto
Antonio Konte

Po završetku sezone, u kojoj je sa Čelsijem osvojio titulu u Premijer ligi, pojavile su se priče da bi mogao da napusti klupu "plavaca". Navodno je Konte bio nezadovoljan što Čelsi nije preterano aktivan u prelaznom roku, da bi mogao da ode, ali po svemu sudeći se našao na istim talasnim dužinama sa Romanom Abramovičem, prvim čovekom Čelsija. 

SEVILJA: Fudbaler Mančester Sitija Nolito nadomak je prelaska u Sevilju, što je potvrdio i prvi čovek španskog kluba Žeze Kastro.

- Kada govorite o vrhunskim fudbalerima, ne možete da tvrdite da je nešto završeno sve dok ne bude potpisano. Ali, zato ja sad mogu da kažem da smo blizu da završimo Nolitov transfer - kazao je Kastro.  
Siti je inače prošlog leta Selti za 30-godišnjeg Nolita platio 18 miliona evra, a za "građane" je odigrao samo 19 utakmica i postigao četiri gola.

MANČESTER SITI: Jirgen Klop i Pepe Gvardiola u klinču! Nemac pokušava u Liverpul da dovede Pjer-Emerik Obamejanga, za koga je i Španac zainteresovan. Pari Sen Žermen je pre nekoliko dana Dortmundu ponudio 70 miliona evra za napadača, delovalo je da je dogovor blizu, ali po svoj prilici od posla neće biti ništa, pa će Klop i Gvardiola voditi žestoku bitku za asa "milionera". 

SPORTING: Fudbaler Barselone Žeremi Matije nadomak je prelaska u Sporting. On je pre tri godine stigao na "Nou Kamp" iz Valencije, ali nije uspeo da opravda očekivanja. Francuz je u ponedeljak otputovao u Lisabon gde će  obaviti lekarske preglede nakon čega bi trebao da potpiše za Sporting. Španski mediji navode da je ovo Barselonina poslednja šansa da zaradi nešto od transfera Matijea jer mu narednog leta ističe ugovor. Barsa ga je platila čak 20 miliona evra.

NAPOLI- Agent fudbalera Zlatana Ibrahimovića Mino Rajola rekao je da bi njegov klijent sledeće sezone mogao da igra u Italiji. Kako je naveo za 35-godišnjeg Ibrahimovića zainteresovani brojni svetski klubovi, a da je "moguć" prelazak u italijansku Seriju A.  

ap photo
Zlatan Ibrahimović

Brojni klubovi su zainteresovani za Ibrahimovića, takođe i iz američke MLS lige, ali bi i odlazak u Italiju bio moguć. Napoli? Sve je moguće, ali mislim da Napoli neće biti njegov sledeći klub-  dodao je on.

MILAN: Kako pišu španski mediji Milan je započeo pregovore sa 27-godišnjim  Jevgenom Konopljankom. On se nije snašao u Šalkeu u kojem je igrao na pozajmici iz Sevilje. Otkupna klauzula je 14 miliona evra. 

ARSENAL: Kako prenose engleski mediji Arsenal će ponuditi 23 miliona evra Genku za defanzivnog veznog igrača Sandera Bergea. Radi se o norveškom reprezentativcu, inače tinejdžeru, ima samo 19 godina. 

BARSELONA: Desni bek Arsenala Ektor Beljenrin je kupio kuću u Barseloni, što su španski mediji protumačili kao znak da će naredne sezone igrati za tim sa "Nou Kampa".

REAL MADRID: "Kraljevski klub" je doveo levog beka madridskog Atletika Tea Ernandeza! On je prošle sezone igrao na pozajmici u Alavesu i odličnim partijama skrenuo pažnju na sebe. Ernandez je u ugovoru sa Atletikom imao izlaznu klauzulu od 24 miliona evra, a Real je komšijama dao 26 miliona.

Reuters
Kristijano Ronaldo

BAJERN MINHEN: Bavarci su izdali saopštenje povodom informacije da su zainteresovani za Kristijana Ronalda.
- Obično to ne radimo, ali sada moramo da reagujemo povodom glasina koje su se pojavile da hoćemo da dovede Ronalda. To je apsolutna neistina, i spada u domen fantazije - naveli su Bavarci.

BARSELONA: Ukoliko ne uspe da kupi Marka Veratija, Barselona je skovala "plan B", a u njemu je - Miralem Pjanić! Vezista Juventusa je drugo najbolje rešenje za novi srednji red Katalonaca, smatraju na "Nou Kampu".

LIVERPUL: Mladi reprezentativac Portugala Želson Martins blizu je prelaska iz Sportinga u Liverpul. Krilni napadač je velika želja "crvenih", koji će za njegov dolazak platiti "lavovima" iz Lisabona čak 50 miliona evra.

JUVENTUS: Prvak Italije ima novog špica! Čelnici Sampdorije potvrdili su da je klub prodao Patrika Šicka, mladog reprezentativca Češke, koji je trenutno na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine. Juventus će za Šicka platiti 25 miliona evra. Čeh je prošle sezone odigrao 35 utakmica za Sampdoriju i postigao 14 golova. 

ap photo
Ivan Rakitić

BARSELONA: Dolazak Marka Veratija, ako Barsa uspe da "slomi" PSŽ, značio bi i odlazak Ivana Rakitića sa "Nou Kampa". Za hrvatskog reprezentativca ne bi bilo zime u potrazi za novim klubom, pošto se već kao kandidat za kupovinu javio Bajern.

ATLETIKO MADRID: Žele "jorgandžije" da vrate Dijega Kostu, ali zbog zabrane transfera do januara, spremne su da ga čekaju do zime. Atletiko će ponuditi Čelsiju 30 miliona evra za nezadovoljnog španskog reprezentativca.

MANČETSER JUNAJTED: "Crveni đavoli" su spremili bezobraznu, neki bi rekli i "bolesnu" ponudu! Junajted je spreman Realu da plati 200 miliona evra i još pride u Madrid pošalje Davida De Heu.

REAL MADRID: Napadač Monaka Kilijan Mbape odlučan je da obuče dres madridskog Reala. On je čelnicima "kneževa" rekao da želi samo u Real, prenosi Marka!

JUVENTUS: Napadač Bajerna Daglas Kosta će od naredne sezone, po svemu sudeći, igrati za Juventus. Nemački Kiker piše da je "stara dama" pristala da plati 40 miliona evra, koliko su Bavarci tražili za Brazilca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 6 godina

Informacija za Manchester je vest koju su pustuili \"mirror\" i \"daily mail\", nesto kao kod nas \"Kurir\" ili \"Trece Oko\". Na zvanicnom sajtu su vec negirali i tekli da je glupost. Sta vise, zvanican stav za ptvog golmana MU je, \"on je najbolji golman na svetu i vredi najvise\".\nU prevodu, ako za Oblaka neko da 100m onda za Davida mora da se izdvoji vise.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija