• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FSS

19.06.2017

18:13

LALATOVIĆ DIŽE "ORLIĆE": Sve ekipe sa prostora bivše SFRJ protiv Srbije igraju kao protiv neprijatelja!

Fudbal

LALATOVIĆ DIŽE "ORLIĆE": Sve ekipe sa prostora bivše SFRJ protiv Srbije igraju kao protiv neprijatelja!

Podeli vest

Mlada reprezentacija Srbije u utorak (18.00) igra drugi meč u grupi B Evropskog prvenstva u Poljskoj protiv selekcije Makedonije

Posle poraza u duelu Portugalom (2:0) izabranici selektora Nenada Lalatovića nemaju prava na grešku. Pobeda je imperativ.

- Naravno. Dilema ne postoji. Mi treba da uđemo u meč maksimalno ozbiljno, rekao sam i igračima: "Momci sve reprezentacije sa prostora bivše Jugoslavije kada igraju protiv Srbije, kao da igraju protiv neprijatelja". Tako i moramo da uđemo u meč, veoma motivisani, spremni na sve, a na prvom mestu da pobedimo - prenosi sajt FSS reči selektora Nenada Lalatovića.

Dobro su naši upoznati sa kvalitetima predstojećeg rivala.

Moramo da uđemo u meč, veoma motivisani, spremni na sve, a na prvom mestu da pobedimo
 

Nenad Lalatović, selektor Srbije

- Radi se o dobroj reprezentaciji koja je prvu utakmicu izgubila ubedljivim rezultatom, a imala je skoro isti posed kao Španija. Makedonija je uputila veliki broj udaraca ga golu rivala, a opet primili su golove, prvi posle makazica, drugi iz velike daljine u sam gornji ugao, treći iz penala...Imali su na 0:0 stopostotnu šansu, pa na 0:1 stopostotnu šansu. Nisu imali sreće pri realizaciji, nisu slučajno na Evropskom prvenstvu. 

Istakao je selektor gde su Makedonci najopasniji.

- Imaju kvalitet, dva dobra beka, na sredini dvojicu veoma dobrih igrača, visoko po krilima su takođe veoma dobri, agresivni, brzi, hitri, jednostavno znaju da budu veoma nezgodni. Opasni su iz kontranapada...Sve to je, ipak, za našu upotrebu, jer znamo da možemo i moramo da ih pobedimo. A onda da ispratimo duel između Španije i Portugala, da vidimo šta nas očekuje u poslednjem kolu u grupi - kazao je selektor "orlića".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija