• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.06.2017

22:09

TRANSFER VRTEŠKA: Obamejang svađa Siti i Liverpul, Barsa daje 90 miliona za Dembelea!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Obamejang svađa Siti i Liverpul, Barsa daje 90 miliona za Dembelea!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

MANČESTER SITI: "Građani" spremaju ponudu za napadača Borusije iz Dortmunda Pjera-Emerikea Obamejanga! Gaboncu je propao transfer u PSŽ, a Siti će konkurenciju imati u Liverpulu. Cena napadača "milionera" je oko 75 miliona evra.

VBA: Vest Brom je zainteresovan za napadača Sautemptona Džeja Rodrigeza. "Sveci" verovatno neće praviti problem napadaču koji prošle sezone nije bio u prvom planu.

MANČESTER SITI: Tosin Adarabijo je produžio ugovor sa "građanima". Talentovani 19-godišnji defanzivac se obavezao na vernost Sitiju do 2021. godine.

 

 

BARSELONA: Nemački Bild piše da je Barselona spremna da iskešira 90 miliona za napadača Borusije iz Dortmunda Osmana Dembelea, i da su predstavnici katalonskog kluba već imali sastanak sa rukovodstvom "milionera".

LIVERPUL: Gotovo je, Mohamed Salah je nvoi igrač Liverpula! "Crveni" su Romi platili 44,2 miliona evra za krilnog napadača, što je novi rekord kluba sa "Enfilda". Do sada je rekorder bio Endi Kerol, koji je koštao 40 miliona evra.

MILAN: Kapiten Lacija Lukas Biglia trebalo bi narednih dana da pređe u redove Milana, koji će Rimljanima na ime transfera platiti 20 miliona evra uz bonuse. Milan već duži period pregovara sa Rimljanima i čini se da je konačno postignut dogovor, a u utorak je u Rim otputovao sportski direktor Milana Masimiliano Mirabeli kako bi finiširao posao. 

INTER: Bomba iz Milana! "Gazeta delo sport" je objavila da je Inter zainteresovan da dovede Andresa Inijestu, koji još nije produžio ugovor sa Barselonom i pitanje je da li će mu uopšte biti ponuđen.

 

 

ARSENAL: Trener  Arsenala Arsen Venger kaže da nema nameru da na transfer listu stavi Olivijea Žirua
Imao je lošu sezona, jer nije igrao puno. I kada je igrao dobro, nije uvek igrao sledeći meč. Doneo nam je dosta bodova od kad je došao. On ima kvalitete koji su potrebni ovom timu - rekao je Venger.

Vest Hem je poslao ponudu od 20 miliona funti za francuskog napadača, ali je Venger rekao da je ovaj deo velikih planova Arsenala te da ostaje u klubu.

VBA: VBA je počeo pregovore sa Sutemptonom oko transfera 27-godišnjeg Džeja Rodrigeza. On je sa "svecima" produžio ugovor do 2019. godine, a kako prenosi Skajsport vrednost igrača se procenjuje na 12 miliona funti.

REAL MADRID: Agent Roberta Levandovskog otkrio je da  je napadač nezadovoljan u Bajernu,

ap photo
Robert Levandovski

odnosno da je razočaran saigračima i trenerom Karlom Anćelotijem, jer mu nisu pomogli da dođe do naslova najboljeg strelca Bundeslige. To pokušava da  iskoristi Real Marid i dovede Poljaka na "Santiago Bernabeu"! Nije tajna da predsednik Reala Florentino Pereze već dugo želi Roberta Levandovskog, još dok je ovaj igrao u Borusiji Dortmund, ali je Poljak tada izabrao Bavarce. Međutim, ukazala se Špancima nova šansa da dođu do sjajnog 28-godišnjeg napadača.

INTER: Ever Banega, koji je letos iz Sevilje prešao u Inter, želi da napusti klub iz Milana i da se vrati u Španiju. Sevilja je već pokazala interesovanje da ga vrati u svoje redove, ali će je to poprilično koštati jer "neroazuri" za Argentinca traže 15 miliona evra. Za veznog igrača je interesovanje pokazao još jedan klub iz Primere - Espanjol.

MANČESTER SITI: Čelnici "građana" dogovorili su sve sa Danijem Alvešom oko potpisivanja dvogodišnjeg ugovora! Brazilac želi da ode iz Juventusa po svaku cenu, tako da je pola posla već obavio, a ostalo je još da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

 

 

NJUKASL: Povratnik u Premijer ligu blizu je dovođenja dvojice novih igrača. U Njukasl bi trebalo da dođe napadač Porta Vinsent Abubakar, što će značiti odlazak Aleksandra Mitrovića iz tabora "svraki", kao i defanzivac Eibar Florijan Ležen. Ova dva transfera će koštati engleski klub oko 25 miliona evra.

BARSELONA: Barselona se nada da će ovog leta lepo zaraditi od Arde Turana, pošto Ernesto Valverde ne računa na njega, međutim, naišli su na problem, pošto on ne želi da napusti klub. Turan ima ugovor sa Kataloncima na još tri godine i kako prenose španski mediji ne pada mu na pamet da traži novi angažman.

TORINO: As Torina Andrea Beloti za sada ostaje u redovima "bikova". Iako je bilo spekulacija da bi mogao da pređe u Mančester junajted ili PSŽ, iz kluba poručuju da nije bilo konkretnih poteza pomenutih klubova.

- Nije bilo nikakvog kontakta sa Junajtedom, PSŽ-om ili Milanom. On je naš - poručio je predsednik "bikova" Urbano Kairo.

KELN: Golgeter "jarčeva" Entoni Modeste potpisaće ugovor života! I njega put vodi u Kinu, u Tjanđin Tedu, u kojoj će zarađivati fenomenalnih 10 miliona evra godišnje!

MANČESTER JUNAJTED: Kako piše San Nemanja Matić je spreman da pređe iz Čelsija u

Reuters
Nemanja Matić

Mančester junajted kako bi ponovo sarađivao sa Žozeom Murinjom. Nedeljama se spekuliše da Portugalac pokušava da dovede srpskog asa na "Old Traford", ali ima žestoku konkurenciju, jer Matića u svojim redovima želi i Juventus. 

REAL MADRID: Prvi čovek Real Madrida Florentino Perez planira da razgovara sa Kristijanom Ronaldom, koji, kako bruje danima svetski mediji, hoće da napusti klub i vrati se u Mančester junajted, jer je nezadovoljan kako se prema njemu ophode španske vlasti.

Podesećanja radi, na meti je poreskih vlasti zbog utaje poreza od 15 miliona evra.

-  Nisam pričao sa Ronaldom od Lige šampiona. Sve što znam je iz medija.Rešićemo to.  Ronaldo je igrač Madrida i tako će ostati. Ako postoji problem rešićemo ga. Ronaldo ima ugovor, on je naš igrač - smiruje strasti Perez.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija