• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.06.2017

14:21

(VIDEO) ZDRAVKO MAMIĆ UKRAO ŠOU SAŠI MATIĆU! Gazda Dinama "kida" uz Miroslava Ilića!

Fudbal

(VIDEO) ZDRAVKO MAMIĆ UKRAO ŠOU SAŠI MATIĆU! Gazda Dinama "kida" uz Miroslava Ilića!

Podeli vest

Izgleda da i u Hrvatskoj važi ono pravilo da ne može svadba da prođe bez narodnjaka, pa je na venčanju Matea Kovačića sve pucalo od srpskog folka, a ton veselju je davao - Zdravko Mamić

 

 

Pre nekoliko dana objavljen je snimak sa svadbe na kojem Mamić go do pojasa peva hit Mileta Kitića "Ne može nam niko ništa", u društvu Dejana Lovrena, ali daleko od toga da je to bilo sve u režiji "tate" hrvatskog fudbala.

Zdravko Mamić je na svom instagram profilu objavio snimak kako "krade zanat" Saši Matiću i peva pesmu Miroslava Ilića "Ova noć ima čudnu moć".

A, Jutarnji list je objavio video u kojem Mamić i Kovačić zagrljeni puštaju glas uz, takođe hit Slavuja iz Mrčajevaca "Još te nešto čini izuzetnom".

Taj snimak možete pogledati na sledećem linku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pevač

pre 6 godina

Ne moze nam niko nista je Mitrova pema pajseri!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija