• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.06.2017

10:56

MIHA BRANI ĐIĐIJA: Još je dečak! Nije mu lako, pola Italije je protiv njega!

Fudbal

MIHA BRANI ĐIĐIJA: Još je dečak! Nije mu lako, pola Italije je protiv njega!

Podeli vest

Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović savetovao je svog nekadašnjeg pulena Ðanluiđija Donarumu da promeni odluku i produži ugovor sa Milanom

Mihajlović je prvi pružio šansu najtalentovanijem golmanu sveta na San Siru i to kao 16-godišnjaku, umesto tada dokazanog Dijega Lopeza.

- Ðanludiji je veoma snažan, ali je i dalje samo dečak. Da bi postao šampion mora još da raste u okruženju koje će da ga voli. Nema potrebe da žuri, razumem njegovog menadžera Mina Rajolu jer želi da ugodi klijentu, ali mora da ostane u Milanu i gradi karijeru - rekao je Mihajlović za Skaj Italiju.

Mihajlović smatra da sadašnja situacija ne ide u korist ni Donarumi, ni Milanu.

- Donaruma sada protiv sebe ima pola Italije i takvo stanje je teško. Bolje bi bilo za obe strane da produži ugovor.

Srpski trener voleo bi da u Torinu sarađuje sa kontroverznim Mariom Balotelijem, kao što je bio slučaj u Milanu.

- Doveo bih Marija u Torino. Zašto da ne? Radio sam sa njim u Milanu i voleo bih opet - poručio je Mihajlović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija