• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2017

23:58

TRANSFER VRTEŠKA: Klop odbio ponudu za Markovića, Salah u Liverpulu za 34 miliona funti!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Klop odbio ponudu za Markovića, Salah u Liverpulu za 34 miliona funti!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

VOTFORD: Lazar Marković je želja Votforda, koji je, kako su preneli engleski mediji Liverpulu poslao ponudu od 10 miliona funti, odnosno osam plus dva miliona funti u bonusima. Međutim, menadžer "redsa" Jirgen Klop je to odmah odbio. Novi menadžer Votforda Marko Silva želi Markovića u Votfordu, jer su  prethodnih šest meseci sarađivali u Halu. Ali, Silva će morati da pojača ponudu, pošto Liverpul traži 20 miliona za Srbina. Marković je u Liverpul stigao 2014. godine iz Benfike za više od 20 miliona funti, pa ne čudi što je klub sa "Enfilda" odbio prvu ponudu Votforda.

LIVERPUL: Liverpul je kompletirao transfer Mohameda Salaha iz Rome za 34 miliona funti. To je drugi najveći transfer u istoriji velikana sa "Enfilda" posle Endija Kerola koji je plaćen milion više Njukaslu 2011. godine. Salah je potpisao petogodišnji ugovor sa "redsima". 

- Veoma sam srećan i uzbuđen što sam ovde. Daću sve od sebe za Liverpul sa kojim želim da osvajam trofeje. Imamo sjajan tim, gledao sam mečeve tokom prošle sezone. Nadam se da ćemo zajedno pobeđivati, za Liverpul, za navijače - kazao je Salah. 

SPORTING: Seidu Dumbija će sledeće sezone najverovatnije igrati u Sportingu, pošto je Roma blizu dogovora sa Portugalcima o pojamici, uz mogućnost kupovine za šest miliona evra. Ova opcija bi bila moguća ako postigne 20 golova ili se Sporting kvalifikuje za Ligu šampiona. Dumbija je minulu sezonu proveo u Bazelu, a postigao je 21 gol na 34 meča. 

ZENIT: Kostas Manolas navodno je dogovorio transfer u Zenit, ali Roma ne popušta. Zenit, koji s klupe vodi Roberto Manćini, ponudio je igraču četiri miliona evra godišnje i Manolas je pristao da ide u Rusiju. Ali, Rusi neće lako do potpisa. Poslali su Romi ponudu od 30 miliona evra za 26-godišnjeg defanzivca, što je Rimljanima malo, traže bar 35 miliona.

MAJNC: Rene Adler je novi čuvar mreže Majnca u čuje redove je stigao kao slobodan igrač.Potpisao je ugovor na dve godine.

PSŽ: Pari Sen Žermen ne odustaje od Kilijana Mbapea pa je Monaku poslau do sada najveću ponudu koja premašuje 135 miliona evra. Mladi napadač prošle sezone je postigao 26 golova u francuskom prvenstvu, a interes za njega su pokazali i Arsenal i Real Madrid. PSŽ u početku nije bio zainteresovan za mladog napadača,  ali su im se prioriteti promenili, pa bi sada da ga vrate u rodni Pariz.

MILANNekoliko klubova pokazalo je intertesovanje za Karlosa Baku, ima nekoliko ponuda iz Premijer lige, Sevilja je zainteresovana da ga vrati na "Sančez Pizhuan", ali će on najverovatnije ostati u Milanu.  On je izjavio da ostaje u Milanu, uprkos tome što ga očekuje velika konkurencija. Na "San Siro" je stigao Andre Silva iz Porta, a vrlo je moguće da će "rosonere" pojačati i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Baku ipak, to sve motiviše.

KRISTAL PALAS: Kristal Palas želi za trenera Franka de Bura. Holanđanin je bez angažmana od odlaska iz Intera, a mediji su ga povezivali sa Sautemptonom. Međutim, Kristal Palas je po svemu sudeći konkretniji i brži, pa su navodno čelnici kluba obavili i prvu rundu razgovora sa De Burom. 

MANČESTER JUNAJTED: Mančester junajted i Monako dogovorili su transfer veziste Fabinja na "Old Traford" za 35 miliona evra! Italijanski mediji ističu da će 23-godišnji Brazilac sigurno napustiti kneževinu, tri godine od dolaska iz Reala.  Fabinja su inače dugo pratili Inter i Juventus, ali će karijeru ipak nastaviti na Ostrvu.

ČELSI: Menadžer "plavaca" Antonio Konte bi da pazari u nekadašnjem klubu - Juventusu. Italijanski stručnjak hoće u čelsi da dovede Klaudija Markizija, koji je prošle sezone bio u drugom planu i odigrao je svega 17 utakmica, i to uglavnom ulazeći s klupe.

BORUSIJA DORTMUND: Čelnici Borusije su odbili ponudu Barselone od 90 miliona evra za Osmana Dembelea. Predstavnici dva tima su imali nekoliko sastanaka, ali su "milioneri" na kraju ipak odlučili da kažu "ne" Kataloncima.

reuters
Đerdan Šaćiri

ROMA: Mohameda Salaha samo potpis deli od prelaska u Liverpul, ali na "Olimpiku" su već našli zamenu za Egipćanina. "Vučica" je zagriza za fudbalera Stouka Đerdana Šaćirija. Švajcarski reprezentativac ima iskustvo igranja u Seriji A, gde je igrao za Inter polusezonu, ali se nije proslavio.

NAPOLI: Italijani su poslali ponudu Liverpulu za Alberta Morena tešku 12,5 miliona evra, ali su "crvenI" to ekspresno odbili. Ipak, ukoliko stigne bolja ponuda, Moreno bi mogao da napusti "Enfild".

REAL SOSIJEDAD: Adnan Januzaj će karijeru nastaviti u Real Sosijedadu. Mančester junajted je prihvatio ponudu španskog kluba tešku 11 miliona evra za Belgijanca.

LESTER: "Lisice" kupuju u Mančester sitiju. Meta Lestera je napadač "građana" Keleči Ihenačo, koji nije u prvom planu kod Pepa Gvardiole. Lester je za 21-godišnjeg Nigerijca spreman da plati 28 miliona evra.

Reuters
Dijego Kosta

ATLETIKO MADRID: Napadač Čelsija Dijego Kosta želi ponovo da igra za nekadašnji klub. Menadžer "plavaca" Antonio Konte je otpisao Kostu, a ovaj je poručio da u obzir dolazi samo transfer u Atletiko. Problem je što "jorgandžije" imaju zabranu za transfere do zime, ali je Kosta spreman da čeka šest meseci i u januaru se vrati u ekipu Dijega Simeonea. 

BARSELONA: Čudna transfer politika Katalonaca. Iako novi trener Ernesto Valverde ne računa na Andrea Gomeša, Barselona je odbila tri ponude za ovog igrača. Portugalac je Želja Juventusa, Mančester junajteda i jednog kluba iz Londona, verovatno Arsenala ilI Totenhema.

ARSENAL: Izgleda da je odlazak Aleksisa Sančeza iz Arsenala gotova stvar. Naime, broj sedam, koji je Čileanac nosio na dresu igrajući za "tobdžije", od naredne sezone nosiće Dani Velbek. Izgleda da se samo postavlja pitanje gde će Sančez - u Bajern ili Mančester siti.

 

 

JUVENTUS: Talentovani češki napadač Patrik Šik prešao je iz Sampdorije u Juventus za 30 miliona evra. Zanimljivo je da je "Stara dama" platila pet miliona više nego što je bila otkupna klauzula,  kako bi pomenuti iznos plaćala tri godine u tri rate.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija