• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2017

16:52

(VIDEO) KLINAC JE "UBICA"! Ima samo 12 godina, porede ga sa Ronaldom i Mesijem, i juri ga pola Evrope!

Fudbal

(VIDEO) KLINAC JE "UBICA"! Ima samo 12 godina, porede ga sa Ronaldom i Mesijem, i juri ga pola Evrope!

Podeli vest

Brazilski Flamengo u svojim redovima ima buduću fudbalsku zvezdu, dečaka koji bi mogao da pomuti slavu Ronaldinju, Nejmaru, Ronaldu, Lionelu Mesiju, Kristijanu Ronaldu...

Zapamtite ovo ime - Lusianinjo Bukar!

Ima samo 12 godina, a do ludila dovodi svoje vršnjake, koji nemaju drugo rešenje osim da mu se sklone s puta i dive majstrijama koje izvodi s takvom lakoćom. Već ga porede sa Ronaldom i Mesijem, kažu da poseduje najbolje od jednog i drugog, da će ih čak i nadmašiti, i predviđaju mu vrhunsku karijeru.

Poseduje vrhunsku tehniku, đavolski dribling, milimetarski precizan udarac, pa svaka lopta završava u golu. Kako prenose brazilski mediji porodicu su već kontaktirali brojni evropski giganti.

Ali, vrlo je moguće da će ovo čudo od deteta završiti u Barseloni, jer Nejmar ne krije da obožava 12-godišnjaka iz Flamenga. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17