• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FSS

22.06.2017

17:24

"ORLIĆI" NE VERUJU U ČUDO! Lukić: Mnogo stvari mora da se poklopi! Đurđević: Koštale nas propuštene šanse!

Fudbal

"ORLIĆI" NE VERUJU U ČUDO! Lukić: Mnogo stvari mora da se poklopi! Đurđević: Koštale nas propuštene šanse!

Podeli vest

Mlada fudbalska reprzeentacija Srbije može da prođe u polufinale Evropskog prvenstva u Poljskoj - kao najbolja od tri drugoplasirane selekcije - ali će im biti neophodna pobeda sa najmanje dva gola razlike nad Španijom u petak (20.45)

Izabranici Nenada Lalatovića na startu takmičenja su izgubili od Portugala (2:0), a onda remizirali sa Makedonijom - 2:2. Saša Lukić, vezista Torina, kaže da su svi iznenađeni lošim rezultatima. 

- I pored svega ova ekipa nema ništa manji kvalitet nego kada je osvojila Evropsko i Svetsko prvenstvo. Okrećemo se, dakle, meču sa Španijom i sada je važno da i protiv njih damo svoj maksimum. Nismo iskoristili veliki broj prilika protiv Portugala i Makedonije, dešava se, neke stvari se nisu poklopile i sigurno da imamo za čim da žalimo. Ovo je, ipak, odlična generacija i nastavljamo dalje podignute glave. Znamo da smo svi očekivali prolaz u polufinale, ali videli smo kako su se odvijale stvari na terenu - kazao je Lukić.

 

Mnogo smo prilika propustili i to nas je koštalo plasmana u polufinale. Protiv Portugala, onda i Makedonije kada smo mogli u poslednjim trenucima potpuno da preokrenemo meč

Uroš Đurđević

Šanse su minimalne, protivnik možda i najkvalitetniji na šampionatu.

- Treba mnogo toga da se poklopi da bi se našli u polufinalu, ali...Španija će sigurno biti motivisana protiv nas, jer smo ih upravo mi izbacili u baražu za minulo Evropsko prvenstvo u Češkoj- rekao je Saša Lukić.

Uroš Đurđević je imao asistenciju i gol protiv Makedonije, želja je ista i protiv Španije.

- Na nama je da uradimo ono što najbolje znamo, odigramo dobru utakmicu i pokušamo da pobedimo. Iskreno se nadam da će nas sreća malo pogledati. Mnogo smo prilika propustili i to nas je koštalo plasmana u polufinale. Protiv Portugala, onda i Makedonije kada smo mogli u poslednjim trenucima potpuno da preokrenemo meč. Ostaje nam ova utakmica da odigramo najbolje što možemo - kazao je Đurđević.

Sledi velika borba za španskim defanzivcima, sve bi lakše bilo da je tu i Sergej Milinković -Savić.

- Sigurno da nam Sergej nedostaje, jer ono što sam imao u Partizanu sa Leonardom, to sam imao sa Sergejem u reprezentaciji. Niko nema dilemu da bi nam Sergej mnogo pomgao da je ovde sa nama. Poznajemo sve njihove igrače, danas ćemo da odradimo još jednu analizu i verujem spremno dočekati duel sa jednim od favorita za naslov najbolje selekcije na šampionatu - zaključio je Uroš Đurđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija