• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2017

17:48

(VIDEO) GOVOR KOJI LEDI KRV U VENAMA: Jeli smo govna cele godine...

Fudbal

(VIDEO) GOVOR KOJI LEDI KRV U VENAMA: Jeli smo govna cele godine...

Podeli vest

Parma je pre samo dve godine bila u četvrtoj talijanskoj ligi, a sada je stigle na korak od povratka u elitu, izborila je plasman u drugu italijansku ligu

Kapiten Parme 39-godišnji Alesandro Lukareli pred meč sa Alesandrijom u finalu doigravanja (2:0) održao je neverovatan govor, koji ldi krv u žilama. 

- Odštampao sam ovu fotografiju. Znate li koja je? Ona od sinoć. Na ovoj slici se nalazi sve ono što nas predstavlja. Patnja! Strah! Požrtvovanje! Na slici je sve ono što nas je dovelo u ovo finale. Serija B je tamo na terenu, u 90 minuta tokom kojih moramo dati sve od sebe. Svu energiju i svu snagu! Sve ono što nam je ostalo moramo da damo danas, a gde ne možemo nogama, moramo da idemo srcem. Zato što mi to zaslužujemo i zato što smo prava ekipa. Jeli smo govna cele godine kako bismo stigli ovde. I poslednja stvar... Ne znam da li ću više imati priliku da probam ponovo, tako da morate dami učinite uslugu - morate da me odvedete u Seriju B! Jedan za sve  - svi za jednog - urlao je 39-godišnji defanzivac, koji je u Parmi od 2008. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija