• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.06.2017

23:16

LALATOVIĆ: Srbija mora da bude ponosna na ove momke!

Fudbal

LALATOVIĆ: Srbija mora da bude ponosna na ove momke!

Podeli vest

Selektor Nenad Lalatović smatra da Srbija mora da nude ponosna na mlade reprezentativce koji su takmičenje na Evropskom prvenstvu okončali u grupi


- Pokazali smo još jednom da imamo kvalitetne mlade igrače i da su sa pravom bili evropski i svetski prvaci. Odigrati ovako sa igračem manje protiv Španije, pokazuje samo da ovi momci imaju kvalitet. Srbija treba da bude ponosna na njih. Čestitam Španiji na polufinalu, mislim da su najozbiljniji kandidati da osvoje Evropsko prvenstvo - poručio je Lalatović.  

Srbija je u poslednjem meču poražena od Španije sa 1:0.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav

pre 6 godina

Lalatovicu... Srbija treba da bude ponosna na te momke, ali ne na tebe. Da je Veljko bio na tvom mestu, bili bi i prvaci Evrope. Shvati da nemas pojma i napusti klupu reprezentacije, jer ti momci zasluzuju boljeg trenera.

AS

pre 6 godina

NISMO IMALI IGRAČA MANJE. I DA JE ĐURĐEVIĆ OSTAO U IGRI ISTO NAM JE. NIKAKVA KORIST OD NJEGA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija