• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.06.2017

22:52

(VIDEO) NEŠTO "SMRDI" NA EP ZA MLADE! Italijani i Nemci odigrali baš kako im je trebalo!

Fudbal

(VIDEO) NEŠTO "SMRDI" NA EP ZA MLADE! Italijani i Nemci odigrali baš kako im je trebalo!

Podeli vest

Mlada reprezentacija Italije pobedila je vršnjake iz Nemačke sa 1:0 u poslednjem kolu grupne faze, i upravo je to bio rezultat koji je i jednoj i drugoj selekciji garantovao prolaz dalje

Italijani su na kraju prošli kao prvi u grupi, dok je Nemačka kao najbolji durogplasirani tim prošla u polufinale šampionata.

Zanimljivo je da je upravo pobeda Italijana od 1:0 i jednima i drugima davala šansu da prođu dalje. Da su Italijani bili ubedljiviji, Nemci bi ispali, a da je bilo nerešeno ili da su "panceri" slavili, "azuri" bi spakovali kofere.

Gol koji je italijane odveo u polufinale postigao je Federiko Bernadeski u 31. minutu.

Ovi selekcijama je na ruku išla i pobeda Danske nad Češkom (4:2). Da su Česi slavili, italijani bi ispali, a Nemci bili prvi u grupi.

Italijani će u polufinali igrati protiv Španije, dok će nemci na megdan Englezima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 6 godina

Brate moj ceo svet smrdi i sve je otislo u tri lepe pizde materine.Nema vise ni postenja,ni fer igre ni iskrenih ljudi.

Vlada

pre 6 godina

Bane. Svaka cast. Fudbal i sve oko njega smrdi do zla boga. Pogotovu iz Demokratske Evrope. A sto se Nemaca tice, pogotovo Jugend to je katastrofa. Ranije je centar bio Stuttgart a sada je Leipzig. Mafija sada potpomognuta Red-Bulom i Nacistima iz bivseg DDR-a na celu sa Herr Schroffom i njegovim pomocnikom Herr Albeck. Ako ima Boga cuce se.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija