• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.06.2017

23:57

TRANSFER VRTEŠKA: Monći dovodi Jovetića u Romu, Alves odbio Čelsi zbog Pepa!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Monći dovodi Jovetića u Romu, Alves odbio Čelsi zbog Pepa!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ROMA: Bomba u najavi u Rimu! Stevan Jovetić bi mogao da bude novi fudbaler "vučice"! Inter i Sevilja se nisu dogovorili oko prelaska crnogorskog napadača u Andaluziju, a to će pokušati da iskoristi sportski direktor Rome Monći. Prvi operativac Rimljana je pre godinu dana doveo Jovetića na pozajmicu u Sevilju, a sada će pokušati da igrača na kojeg u Interu ne računaju, dovede i u Romu.

NAPOLI: Alžirac Adam Una je novi fudbaler Napolija, sa kojim je potpisao ugovor do 2022. godine. Italijani su Bordou za 20-godišnjeg krilnog napadača platili 10 miliona evra.
- Zvanično je, moje nove boje su one koje nosi Napoli. Odlazim iz Bordoa u potrazi za novim izazovom, sa velikim osećajem radosti, ali i odlučnosti da napravim još veći iskorak u karijeri - rekao je Una.

MANČESTER SITI: Dani Alves je odbio da potpiše ugovor sa Čelsijem, iako su mu "plavci" nudili više para nego Mančester siti. Šampion Premijer lige je brazilcu nudio sedam miliona evra po sezoni, dva više od "građana", ali Alves nije želeo da prekrši obećanje dato Pepu Gvardioli.

LION: Novi fudbaler Olimpik Liona je Bertrand Traore. Francuzi su Čelsiju za ofanzivnog vezistu platili 10 miliona evar, a Traore je sa Lionom potpisao petogodišnji ugovor.

 

 

INTER: "Nerazuri" su odustali od dovođenja Matije Nastasića iz Šalke. Iako je srpski reprezentativac bio meta Intera, ekipa sa "Đuzepe Meace" se predomislila. Inter je na pragu dovođenja Milana Škrinjara iz Sampdorije za 20 miliona, a pregovara i sa Frančeskom Aćerbijem, tako da je Nastasić višak.

MANČESTER SITI: Napadač "građana" Keleči Ihenačo je tražena roba. Posle Lestera i Vest Hema, u trku za nigerijskog napadača se uključio i Kristal Palas. Mančester siti je najavio  da je spreman da proda Ihenača, ali uz klauzulu o pravu preče kupovine.

ATLETIKO MADRID: Verovali ili ne, Dijego Simeone želi da dovede Zlatana Ibrahimovića! Šveđanin je van terena zbog povrede kolena, a otkako je Mančester junajted saopštio da neće produžiti ugovor sa iskusnim napadačem, spekuliše se o narednom klubu. Simeone veruje da bi Ibrahimović bio pun pogodak, prenose španski mediji.

MILAN: "Rosoneri" se ne zaustavljaju. Milan je doveo već četiri pojačanja, a peto je na pola puta. Prema pisanju nemačkog Bilda, fudbaler Bajer Leverkuzena Hakan Čalkanoglu će karijeru najverovatnije nastaviti u Milanu. Italijani će za jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svetu morati da izdvoje najmanje 20 miliona evra.

Reuters
Arda Turan

BEŠIKTAŠ: Šampion Turske želi da dovede Ardu Turana, i spreman je da za njega plati 30 miliona evra Barseloni. Turan je jedan od igrača na koje novi trener Katalonaca Ernesto Valverde ne računa, a za Turčina je zainteresovan i Arsenal.

ARSENAL: Prvu rundu u borbi za jednog od najtalentovanijih igrača Evrope, Portugalca Pedra Neta, Arsenal je izgubio! Tobdžije su poslale Bragi ponudu vrednu 15 miliona evra za momka od 17 godina, ali je stigao odgovor - ne! Portugalci traži svih 20 miliona, kolika je i otkupna klauzula u ugovoru mladog fudbalera. Dodatni problem za Arsenal je što i Barselona želi da dovede Pedra Neta.

LIVERPUL: Maks Majer je pod budnim okom Liverpulovih skauta koji prate svaki njegov potez na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Fudbaler Šalkea sa "pancerima" će igrati u polufinalu šampionata protiv Engleske, a ukoliko bude pružio dobru partiju možda mu ona bude karta za Liverpul. 

TORINO: Čelnici Torina se nadaju pozajmici Tomasa Vermalena koja je moguća samo pod uslovom da Barselona pristane da nastavi da ga plaća. Belgijanac je tokom minule sezone igrao u Romi na pozajmici, sada ga želi Torino, ali su za "bikove" njegova godišnja primanja od 2,5 miliona evra previše, pa se nadaju dogovoru sa Kataloncima. 

KRISTAL PALAS: Holanđanin Frank De Bur novi je menadžer Kristal Palasa, objavili su britanski mediji. On je nasledio Sema Alardajsa, koji je zimus potpisao ugovor na dve i po godine, ali otišao posle samo šest meseci rada. Novi trener srpskog reprezentativca Luke Milivojevića afirmisao se radeći u svom matičnom Ajaksu od 2011. do 2016. godine, sa kojim je osvojio četiri titule. 

TORINO: Golman Pari Sen Žermena Salvatore Sirigu navodno ge dogovorio transfer u Torino. Kako prenos francuski mediji on je već u Torinu gde je odradio lekarske preglede i trebalo bi uskoro da potpiše ugovor na tri godine vredan 1,3 miliona evra, koji uključuje i bonuse. 

MANČESTER JUNAJTED: Imaju "crveni đavoli" Plan B ako ne uspeju da dovedu Ivana Perišića! Nova meta Mančestera je Federiko Bernardeski, vezista Fiorentine, za kojeg su se raspitivali ovog leta Juventus i Čelsi. Italijanski mediji procenjuju da bi kupovina Bernardeskija koštala oko 55 miliona evra.

ČELSI: Aleks Sandro biće za koji dan novi fudbaler prvaka Engleske! Igrač Juvenusa se sve dogovorio sa Čelsijem oko svojih uslova, ostalo je još da se klubovi dogovore, a ne bi ni to trebalo da bude prepreka.

 

 

LIVERPUL: Prvi pokušaj "crvenih" da dovedu Nabija Keitu, vezistu Red Bul Lajpciga, nije uspeo. Nemački klub traži ogromnih 85 miliona evra za fudbalera iz Gvineje, što je mnogo za Liverpul. 

MANČESTER SITI: Pep Gvardiola po svaku ceni hoće da dovede Aleksisa Sančeza, pa je spreman u Arsenal da pošalje Serhija Aguera, bruje engleski mediji. Argentinac se ne uklapa u njegov stil igre, čak je jedan deo prošle sezone Argentinac presedeo na klupi, a sada bi mogao da promeni klub. 
Navijači Arsenala bi rado prihvatili ovu trampu, razočarani su u Sančeza, pa bi ga bez problema menjali sa Argentinca, mada iz uprave poručuju da do toga neće doći. 

REAL MADRID: Predsednik Real Madrida Florentino Perez potvrdio je da je klub produžio ugovor sa Serhiom Ramosom do 2021. godine. Defanzivcu važeći ugovor sa Realom ističe 2020, pa je sada produžio saradnju na još jednu sezonu. 

TOTENHEM: Mančester junajted se navodno raspitivao za Harija Kejna, što je samo nasmejalo čelnike Totenhema. Kako prenose engleski mediji predsednik kluba Danijel Levi samo je poručio da je sjajni napadač košta 200 miliona funti. Žoze Murinjo obožava Harija Kejna, ali će njegova ponuda od 100 miliona biti glatko obijena. 

BARSELONA: Čelnici Barselone poslali su prvu konkretnu ponudu Pari Sen Žermenu za Marka Veratija, prenosi As. PSŽ je poručio da će razmotriti pregovore sa Kataloncima samo ukoliko njihova ponuda bude najmanje 80 miliona evra. Italijan je velika želja Katalonaca, videćem koliko su spremni da plate. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija