• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.06.2017

23:23

TRANSFER VRTEŠKA: Roma kupila vezistu, Klop se ozbiljno namerio na Čemberlena

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Roma kupila vezistu, Klop se ozbiljno namerio na Čemberlena

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama


ČELSI: Kostas Monalos bio je nadomak prelaska u Zenit, ali možda na kraju ipak završi u Čelsiju. Roma i Zenit su dogovorili transfer Grka za 30 miliona evra, on se međutim nije pojavio na lekarskim pregledima jer želi platu u evrima, a ne u rubljama. Za sada je transfer na čekanju, ali su i "plavci" pokazali interesovanje za Kostasa, koji bi karijeru ipak mogao da nastavi u Premijer ligi, a ne u Rusiji. Engleski mediji ne navode koliko je klub iz Londona spreman da plati Rimljanima za Manolasa.

ROMA: Maksim Gonalon, vezista Liona, je novi fudbaler Rome. Lion je tražio devet miliona evra za obeštećenje, ali su na kraju Francuzi pristali na pet miliona. Gonalon će potpisati ugovor do 2021. godine za platu od 2.000.000 evra po sezoni plus 700.000 evra kroz bonuse.

LIVERPUL: Liverpul može da kupi Aleksa Okslejd-Čemberlena ukoliko Arsenalu ponudi 30 miliona evra. Krilnom fudbaleru Arsenala ugovor ističe na leto 2018. godine, a okleva sa potpisivanjem novog, pa "redsi" u tome vide svoju šansu. S druge strane, "tobdžije", ako ga sada ne prodaju, rizikuju da ga za godinu dana izgube za džabe, pa bi ih verovatno zadovoljilo 30 miliona.

ARSENAL: Ako je verovati francuskim medijima Arsenal je poslao zvaničnu ponudu za fudbalera Monaka 21-godišnjeg Tomasa Lemara. Francuzi ne navode iznos ponude, ali je navodno veća od prošlogodišnje ponude Atletiko Madrida koji je želeo da ga dovede za 26 miliona funti. Sa druge strane, britanski mediji veruju da bi Venger  bio spreman da ga plati 30 miliona funti za mladog Francuza.

REAL MADRID: Dani  Sebaljos, igrač Betisa, mogao bi već ovog leta da se preseli u redove Real Madrida. Sebaljos je odigrao sjajan meč pritiv mlade reprezntacije Italije na Evropskom prvenstvu za mlade i odmah je zainteresovao čelnike Madriđana. "As" navodi da je Real već aktivirao klauzulu u njegovom ugovoru koja iznosi 15 miliona evra.

ROMA: Roma je i zvanično potvrdila kupovinu desnog beka Rika Karsdorpa iz Fajenorda. Defanzivac je stigao  iz Roterdama za  14.000.000 evra. Reprezentativac Holandije potpisao je petogodišnji ugovor sa "vučicom".

REAL MADRID: Prvi čovek Real Madrida Florentino Perez kaže da klub na pregovara sa Mančester junajtedom oko transfera Alvara Morate.

- Mi ne pregovaramo sa Junajtedom, ali to ne znači da ljudi oko njega to ne rade. Pročitao sam da smo se dogovorili za ne znam koliko miliona evra, ali to nije istina - poručio je Perez.

MILAN: Još jedan igrač stiže na "San Siro". Fabio Borini se dogovorio sa Milanom i obući će dres "rosonera". Italijanski velikan će Sanderlendu platiti šest miliona evra na ime obeštećenja.

SEVILJA: Ever Banega se posle godinu dana vratio u Sevilju. Argentinac je prethodnu sezonu igrao za Inter, ali novi trener "nerazura" Lučano Spaleti ne računa na njega. Banega je potpisao trogodišnji ugovor sa Seviljom, a nije poznato koliko su Andalužani platili Interu.

REAL MADRID: Predsednik Real Madrida Florentino Perez poručio je da veruje da će Kristijano Ronaldo ostati u klubu.
Kristijano do 2021. godine ima ugovor sa Realom. Znamo da se požalio kolegi i da je rekao da je ljut, što je objavljeno u portugalskim medijima. Ja tome ne pridajem toliko značaja, koliko su mediji isticali. Ronaldo je čovek od integriteta, koji ispunjava svoje obaveze. On je ljut jer mnogi žele da ga povrede preko priče o porezima. To utiče na njega. Razgovarao sam sa njegovim menadžerom Žoržom Mendešom i ubeđen sam da će on ostati u Realu - rekao je Perez.

HAMBURGER: Grčki reprezentativac Kirijakos Papadopulos novi je fudbaler Hamburgera. Defanzivac je prošlu polusezonu proveo na "Volksparku" kao pozajmljen igrač Bajer Leverkuzena, a hambur je odlučio da ga otkupi i potpiše sa njim trogodišnji ugovor.

 

 

GALATASARAJ: Novi napadač Galate biće bafetambi Gomis. Francuz je naputu za Istanbul kako bi kompletirao transfer u Galatasaraj.

 

 

ZENIT: Kostas Manolas se nije pojavio na lekarskim pregledima u Sankt Peterburgu! Razlog je to što je saznao da će platu primati u rubljima a ne u evrima. Manolas brine da bi eventualna inflacija u Rusiji mogla da mu pojede zaradu. 

BORUSIJA DORTMUND: Napadač "milionera" Pjer-Emerik Obamejang će karijeru najverovatnije nastaviti u Kini. Iako su za Gabonca interesovanje pokazali Mančester siti, Liverpul i PSŽ, konkretne ponude nije bilo, pa je Dortmund odlučio potraži kupce na drugoj strani sveta. Nemački „Bild“ navodi da će 28-godišnjak zaigrati za Tjenđin, u kojem bi zarađivao 30 miliona evra godišnje.

reuters
Džon Teri

BIRMINGEM: Gradski derbi u borbi za Džona Terija. Doskorašnjeg kapitena Čelsija žele Aston Vila i Birmingem, i oba tima iskusnom štoperu nude jednogodišnji ugovor.

REAL MADRID: Situacija oko Kristijana Ronalda komplikuje transfer Džejmsa Rodrigeza u Mančester junajted. Ugledni Don Balon prenosi da bi Kolumbijac mogao da ostane na "Santjago Bernabeu", ukoliko Ronaldo bude istrajan u nameri da napusti Real.

SPORTING LISABON: Totenhem se interesuje "za zdravlje" veziste Sportinga Adrijena Silve. "Lavovi" su odredili cenu i ona iznosi 30 miliona evra.

LESTER: Najbolji fudbaler "lisica" Rijad Marez razmišlja da prihvati ponudu Arsenala, jer je umoran od čekanja Barselone, za koju bi voleo da igra. "Tobdžije" Marezu nude četvorogodišnji ugovor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija