• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

28.06.2017

19:49

RASPAD SISTEMA U VOŠI! Novosađani danima traže Melega, on potpisao za Kajzeri!

Fudbal

RASPAD SISTEMA U VOŠI! Novosađani danima traže Melega, on potpisao za Kajzeri!

Podeli vest

Dejan Meleg potpisao je ugovor s turskim Kajzerisporom, dok čelnici Vojvodine danima pokušavaju da ga pronađu, jer im se ne javlja na pozive otkako je stigao u Srbiju sa Evropskog prvenstva za mlade

Naime, Meleg je sa mladom reprezentacijom bio na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, a po povratku u Srbiju trebalo je da se pridruži saigračima na pripremama. Ali, on se nije pojavio,  a Novosađani sve vreme bezuspešno pokušavaju da kontaktiraju 22-godišnjeg ofanzivnog vezistu, prenosi Mondo.

S druge strane, Turci tvrde da je potpisao za Kajzerispor ugovor na tri godine, ali iz Vojvodine ističu da na njihovu adresu nije stigla konkretna ponuda.

- Po pitanju njega mi nemamo nikakvih informacija. Niko se od predstavnika turskog kluba, o kojem smo takođe i mi čuli iz novina kao i vi, nije konkretno javio. On je bio sa reprezentacijom Srbije na EP vratio se, nije se pojavio na treningu, mi smo ga zvali telefonom, no on nije odgovorio na naše pozive - kazao je za Mondo predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković.

Novosađani na vrlo interesantan način pokušavaju da dođu do Melega. 

- Poslali smo mu preporučeno pismo na njegovu adresu i tražili da se odazove svojim profesionalnim obavezama. Jednostavno je prestao da dolazi - zašto, ne znamo.

Na zvaničnom sajtu Kajzerija objavljeno je da je Dejan Meleg potpisao trogodišnji ugovor!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 6 godina

TO JE LJUBAV PREMA VOSI U KOJU SE KUNU FUDBALERI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija