• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.07.2017

23:55

TRANSFER VRTEŠKA: Gotova saga, Donaruma ostaje u Milanu, Šaponjić u Belgiji

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Gotova saga, Donaruma ostaje u Milanu, Šaponjić u Belgiji

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

 

MILAN: Gotova je saga, Donaruma ostaje u Milanu, a mladi golman će potpisati petogodišnji ugovor sa platom od šest miliona evra godišnje s tim što će se klubu pridružiti njegov brat Antonio Donaruma za milion evra, pišu italijanski mediji. Takođe, u ugovoru postoji otkupna klauzula  od 100 miliona evra, koja će iznositi 50 miliona, ako Milan ne uđr u Ligu šampiona, što vredi kako za italijanske tako i za ostale klubove. 

LACIO: Golmanu Hesusu Navasu Lacio je navodno ponudio dvogodišnji ugovor vredan 3, 5 miliona evra.  Španac je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Mančester sitijem, a žele ga Roma, Sevilja, mada je još nekoliko klubova pokazalo interesovanje.

ĐENOVA: Kako pišu italijanski mediji  Fiorentina je pristala da plati 20 miliona evra Đenovi za Đovanija Simeonea i dodatnih pet miliona evra za eventualne bonuse.

ZULTE VAREGEM: Ivan Šaponjić novi je fudbaler belgijskog prvoligaša Zulte Varegema. On je stigao iz lisabonske Benfike na pozajmicu u trajanju od godinu dana. 

- Mislim da sam napravio pravi izbor dolaskom u Zulte. Svidelo mi se što trener želi da neguje napadačku igru. Ja sam mlad, hoću da napredujem, mislim da ovde mogu da mi pomognu u tome - kazao je Šaponjić.

VISEL KOBE: Lukas Podolaski novi je fudbaler kluba Visel Kobe iz Japana. Podolaski je u karijeri igrao za Keln, Bajern, Arsenal, Inter, dok je minule dve sezone proveo u Galatasaraju, odigrao je 50 mečeva i postigao 20 golova. 

PSŽ: Timoti Vea, sin legendarnog Žorža Vee, potpisao je prvi profesionalni ugovor za Pari Sen Žermenom. Timoti se "svecima" obavezao na tri godine. Vea je stigao u francuski klub pre tri godine, igrajući za mlađe uzraste PSŽ-a oduševio je čelnike kluba, pa su mu ponudili profesionalni ugovor.

MONAKO: Novo pojačanje Monaka je defanzivac Terens Kongolo, koji je stigao iz šampiona Holandije Fajenorda. Klub iz Roterdama je na ime obeštećenja zaradio 15 miliona evra, a 23-godišnji Kongolo je sa Monakom potpisao ugovor na pet godina.

ROMA: Radi se u Romi kao u dragstoru! Novi fudbaler "vučice" je Maksim Gonalons, vezista, koji dolazi iz Liona. Rimljani su za njegov transfer platili pet miliona evra. Potpisao je ugovor na četiri godine.

 

 

LIVERPUL: Vezista Red Bul Lajpciga Nabi Keita očajnički želi da pređe u Liverpul i to je saopštio čelnicima kluba. On je čak i izabrao broj na dresu u engleskom klubu, osmicu, ali "crveni bikovi" su odbili sve dosadašnje ponude Liverpula.

ROMA: Frančesko Toti ostaje u Romi! Iako se spekulisalo da bi mogao da nastavi karijeru u Americi ili Japanu, Toti će biti novi direktor Rome. Ovo je otkrio novi trener "vučice" Euzebio Di Frančesko.
- Gotovo sigurno će Toti biti direktor. Nedavno sam razgovarao sa njim, srećan sam što će mi biti blizu. Biće mi od velike pomoći - rekao je Di Frančesko.

NJUKASL: Povratnik u Premijer ligu želi golmana Mančester sitija Džoa Harta. Pep Gvardiola ne računa na Engleza, "svrake" žele da ga dovedu na pozajmicu, ali je problem što Siti pristaje da razgovara samo sa timovima koji hoće da kupe Harta.

REAL MADRID: Kristijano Ronaldo ostaje u Realu! Tako barem tvrdi list Konfidensijal, blizak predsedniku Madriđana Florentinu Perezu.
- Nikada nisam ni rekao da hoću da idem iz Reala. Samo sam na večeri sa saigračima komentarisao kako sam povređen, kako osećam da me tretiraju kao delikventa iako sam ispunio sve poreske obaveze prateći instrukcije savetnika i advokata. I u Engleskoj i u Španiji - navodno je Ronaldo rekao Perezu.

VEST HEM: "Čekićari" su početli pregovore sa Bajer Leverkuzenom oko transfera Havijera Čičarita Ernandeza. Meksikanac ima otkupnu klauzulu u iznosu od 15 miliona evra, a Vest Hem će pokušat da "ukrade" koji milion. 

ASTON VILA: Zvanično je! Džon Teri će u narednoj sezoni igrati za Aston Vilu! Doskorašnji kapiten Čelsija seli se u niži rang, gde će svojim iskustvom na terenu pokušati da pomogne Vili da se vrati u Premijer ligu.

 

 

MANČESTER JUNAJTED: Izgleda da je došao kraj ljubavi između Vejna Runija i Mančester junajteda. Kapiten "crvenih đavola" je zaratio sa upravom, koja želi da raskine ugovor i za to plati Runiju 10 miliona evra, dok napadač traži više jer mu je ugovor garantovano 30. Runi je već odlučio da se vrati u Everton, iz kojeg je 2004. godine stigao na "Old Traford".

BEŠIKTAŠ: Portugalski reprezentativac Pepe će karijeru izgleda ipak nastaviti u Bešiktašu. Oko bivšeg igrača Real Madrida se nedeljama unazad lome koplja, a iako je prvobitno viđen u Pariz Sen Žermenu, turski mediji pišu da se dogovorio sa šampionom Turske. Sa Bešiktašom će potpisati dvogodišnji ugovor vredan pet miliona po sezoni, plus dva i po miliona samo za potpis. Čeka se zvanična potvrda.

JUVENTUS: "Stara dama" je brzo našla zamenu za Danija Alveša. I to u Real Madridu! Novi fudbaler Juventusa je desni bek Danilo, kojeg je šampion Italije platio 20 miliona evra, prenosi AS. Danilo će potpisati petogodišnji ugovor vredan pet miliona evra po sezoni

FULAM: Ekipa sa "Krejven Kotidža" dovela je defanzivca Marsela Đala iz Deportivo Luga. Ovaj stameni, visok 193 centimetara je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom koju vodi Slaviša Jokanović.

 

 

ATLETIKO MADRID: "Jorgandžije" kupu uprkos zabrani FIFA! Atletiko je rešen da do kraja ove nedelje završe transfer kapitena Sevilje Vitola. Andalužani će biti bogatiji za oko 40 miliona evra, a Vitolo će prvi deo sezone, provesti u Las Palmasu! Razlog je suspenzija FIFA, koja je na snazi do kraja godine, a Atletiko će "kanarince" za "saradnju" nagraditi sa pet miliona evra.

EVERTON: Fudbaler Barnlija Majkl Kin karijeru će nastaviti u Evertonu, koji će za 24-godišnjeg defanzivca latiti 28,5 miliona evra. Kin je izdanak škole Mančester junajteda, a u Barnli je došao pre dve sezone.

INGOLŠTAD: Novi fudbaler Ingolštada je Hrvat Antonije Čolak. On je u ovaj tim došao na pozajmicu iz Hofenhajma, a na kraju sezone će Ingolštad moći da otkupi ugovor.

PSŽ: Fudbaler Liverpula Filipe Kutinjo nalazi se na meti Pariz Sen Žermena. "Sveci" su zainteresovani za Brazilca jer Džejms Rodrigez želi iz Reala da pređe jedino u Mančester junajted. PSŽ će imati konkurenciju u Barseloni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija