• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.07.2017

22:40

BOMBA IZ RUSIJE! Zoran Tošić ide u Arsenal, ali...

Fudbal

BOMBA IZ RUSIJE! Zoran Tošić ide u Arsenal, ali...

Podeli vest

Srpski fudbaler Zoran Tošić napustiće CSKA iz Moskve a karijeru bi mogao da nastavi u Arsenalu, ali iz Tule, koji od ove sezone vodi Miodrag Božović

Tošić će posle sedam i po godina napustiti CSKA, jer je odbio ponudu "armejaca" da produži ugovor, ali uz značajno manju platu.

Ipak, srspki reprezentativac bi mogao da ostane u Rusiji. Njega u Arsenal iz Tule želi da dovede bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

Trenutno pregovaramo o plati. Setite se da je ugovor sa CSKA raskinuo baš zbog toga što su tražili da se odrekne trećine plate. Prema našem mišljenju, novac koji smo mu ponudili je na prihvatljivom nivou za igrača tog nivoa i može da se poredi sa platama vodećih igrača u konkuretskim klubovima - rečeno je iz Arsenala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija