• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevnik

07.07.2017

15:27

RASULO U VOJVODINI: "Zvezdice" Malbašić, Trujić i drugi će da lete iz kluba!

Fudbal

RASULO U VOJVODINI: "Zvezdice" Malbašić, Trujić i drugi će da lete iz kluba!

Podeli vest

Posle skandala u kojem su navijači Vojvodine posle meča sa Ružomberokom upali u svlačionicu i udarili NIkolu Trujića, oglasio se predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković

Trujić je odlučio da ispriča šta se dogodilo na gostovanju u Slovačkoj, a čelnik Vojvodine je izneo svoju stranu priče, ne komentarišući dešavanja posle utakmice protiv Ružomberoka.

- Ako budem ostao na mestu na kojem sam danas, naše "zvezdice" idu napolje iz ekipe, jer je dosta više bilo njihove umišljenosti. Zapravo, nisu oni ni krivi, jer nemaju kvalitet, hoće, ali bolje ne mogu i ne umeju. Tu mislim na Malbašića, Trujića, Vukasovića, Jovančića... - rekao je Vuković za novosadski Dnevnik i dodao:

- Primera radi, Malbašić je u dva navrata izašao pred protivničkog golmana u situacijama kada je bio 'jedan na jedan’ i nije postigao gol. Upravo zato, oni više neće nositi dres Vojvodine, a potpuno ćemo se okrenuti koncepciji da od mladih igrača, naše dece, stvorimo ekipu koja će za dve godine igrati zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu - poručio je Vuković.

NAVIJAČI VOJVODINE TUKLI NIKOLU TRUJIĆA! "Firmaši" upali u svlačionicu u Slovačkoj i nasrnuli na igrača!

On je izneo i zanimljiv stav o plasmanu "lala" u prethodnoj sezoni, koju su Novosađani završili na trećem mestu, iza Partizana i Crvene zvezde.

- Na kraju prošle sezone osvojili smo treće mesto ne zbog našeg kvaliteta, već zato što su drugi bili lošiji od nas. Videli ste kako su Slovaci ginuli po terenu, izgarali za svaku loptu i u svakom duelu i neka im je sa srećom u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope. Nikoga danas ne možeš da pobediš ako se pošteno ne pomučiš na terenu i mi smo imali priliku da naučimo tu lekciju. Ponavljam, u ovom trenutku nemamo više od tri ili četiri fudbalera i tu je kraj. Istina je konačno izašla na videlo - naglasio je funkcioner tima sa "Karađorđa", i potom poimence rekao na koje igrače misli.

- To su Mesarović, Planić koji ume da igra fudbal, Subotić, neopravdano zapostavljeni Bureković, pa i Lakićević... Ostali igrači, to tvrdim, ne zaslužuju da više nose dres Vojvodine - zaključio je Vuković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

ON ĆE DA OCENJUJE KO ZNA DA IGRA FUDBAL A KO NE ZNA. POSLE PRVE UTAKMICE I SMENE TRENERA BATAKA SMO SVI ZNALI ČEMU SVE VODI.

dusko

pre 6 godina

mozda je covek i u pravu jbt gledam ove nase metiljavce vojvodina zvezda partizan da li je moguce da svi imaju vecu zelju za pobedom od nasih fudbalera i to godinama u nazad nesto tu ima sto ovaj covek rece

mihajlo10

pre 6 godina

Pa ko je dao za Vojvodinu dva evrogola na prvoj utakmici,Malbasic? Pre ce biti da ste vi iz uprave totalni amateri,smenjujete trenera dva dana pred revans.

bubasvaba

pre 6 godina

Ti kad si toliko pametan obuci sres ali najbolje svih 11 pa napred u povede.jer po zaradi imas vise od onih loji trce pa vidi sd ti sam trci i sve uzmi za sebe.

sone

pre 6 godina

Samo protiv Partizana vi ginete zato tako i prolazite.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija