• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

08.07.2017

09:20

TRUJIĆ OPLEO PO ČELNIKU VOŠE: Strašno šta radi Vuković, bezobrazan je, u vređanju ne bira reči!

Fudbal

TRUJIĆ OPLEO PO ČELNIKU VOŠE: Strašno šta radi Vuković, bezobrazan je, u vređanju ne bira reči!

Podeli vest

Ogorčen je bio napadač Vojvodine Nikola Trujić koga su napali navijači u svlačionici stadiona Ružomberoka posle meča u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kaže da niko od čelnika kluba nije stadio u njegovu zaštitu

- Niko iz uprave nije stao u moju zaštitu, pozvao. Dragoslav Vuković, kako sam čudo, uleteo je u automobil i  brže-bolje se zaputio ka Novom Sadu. Nema veze, ništa bolje od njega nisam ni očekivao. Rekli su mi da se oglasio, kao ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju, rekao je da u klubu nema mesta za zvezdice. Mislio je na Malbašića i mene, doskora identično pričao za Melega. Šta čovek sve radi verujte to je katastrofa. Nema ni sa jednim igračem civilizovanu komunikaciju. Bezobrazan je, u vređanju ne bira reči. Strašno, strašno... - kazao je za Žurnal Trujić.

Napadač je najavio da će tužiti i navijače i klub.

- Neće se na ovome završiti, neću odustati od krivičnog gonjenja već stvari isterati do kraja. Sve zarad pravde i vandalima na nauk. Ne daj bože da se dogodi nekom drugom igraču ili treneru - poručio je napadač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 6 godina

Da se razumemo,za mene Trujić nikada nije bio igrač za Vošu i uopšte neću da ulazim u njegove kvalitete ali u principu ispod prosečan igrač ,kao i velika većina u našoj ligi!Ovo što mu se dogodilo je čist bezobrazluk i nesme da odustane od krivičnog gonjenja.Potpuno je upravu za sve što kaže za Vukovića.Nikada ali baš nikada,u istoriji kluba nismo imali goru upravu!Vuk je ušao klub isključivo iz ličnih interesa i boli ga uvo odavde do večnosti za Vošu!Možda on i uspešno vodi svoju pumpu i firmu ali o rukovođenju klubom poput Voše,pojma nema i osim para neka mi neko objasni koje su njegove reference za rukovođenje klubom!Niti je obrazovan niti je stručan niti ima iskustva!Klasičan muljator iz devedesetih i ne kapiram zašto svi ćute i gledaju kako urušava Vojvodinu zajedno sa onom ikebanom Mijićem!Crno nam se piše ukoliko "zapad"ne ustane i protera bagru iz kluba,od "firmaša"ne treba očekivati da se bune,tamo koga je trebalo,kupio je i nebi me čudilo da je te dripce u svlačionicu lično Vuković uveo!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija