• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2017

23:17

TRANSFER VRTEŠKA: Alveš ispalio Siti i ide u PSŽ, Konte u ofanzivi!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Alveš ispalio Siti i ide u PSŽ, Konte u ofanzivi!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ČELSI: Antonio Konte je naredio totalnu ofanzivu! Nakon što je izvisio za Romelua Lukakua, koji ide u Mančester junajted, menadžer "plavaca" kreće u napad na Pjera-Emerikea Obamejnaga i Džejmsa Rodrigeza! I jedan i drugi žele da napuste svoje klubove, Borusiju Dortmund, odnosno Real, a Konte ih želi obojicu.

PSŽ: Bomba iz Pariza! Iako je već bio viđen u Mančester sitiju, sa kojim je dogovorio dvogodišnju saradnju, Dani Alveš će obući dres Pariz Sen Žermena! Ovu informaciju objavio je "L'Ekip", koji retko greši.

EVERTON: Vejn Runi je napustio trening centar "karamela", ali nema informacija da li je i zvanično postao fudbaler Evertona.

VOLFZBURG: "Vukovi" su ekspresno reagovali i doveli zamenu za Luisa Gustava, koji je otišao u Olimpik Marselj. Novi fudbaler Volfzburga je Inasio Kamačo, koji je Malagi plaćen 10 miliona evra, i naredne četiri sezone će nositi dres "vukova".

 

 

ČIKAGO FAJER: Ekipa Veljka Paunovića mogla bi da bude jača za reprezentativca Kolumbije Huana Kintera. Trener Porta Serhio Konseisao ne računa na Kintera, što Čikago želi da iskoristi i dovede 24-godišnjeg vezistu.

TOTENHEM: "Pevci" bi ponovo da posluju sa Real Madridom! Za razliku od prethodna dva navrata, kada su Madriđani iz Totenhema doveli Luku Modrića i Gereta Bejla, sada Englezi imaju nameru da pazare na "Santjago Bernabeu". Meta je Mateo Kovačić, koji se u konkurenciji Modrića, Tonija Krosa, Iska i Kazemira niej naigrao prošle sezone, a sve govori da neće ni naredne.

JUVENTUS: Daglas Kosta je novi fudbaler Juventusa! Dugo su trajali pregovori "Stare dame" i Bajerna, a epilog je sledeći - dvogodišnja pozajmica vredna 10 miliona evra, uz obaveznu kupovinu za još 40 miliona. 

APphoto
Vejn Runi

EVERTON: Vejn Runi je stigao u Liverpul, gde će odraditi medicinski preglede. Ukoliko "položi" ponovo će, posle 13 godina obući dres Evertona. Runi je deo transfera Romelua Lukakua u Mančester junajted.

MANČESTER SITI: Portugalski O Žogo prenosi informaciju da su se sastali Pep Gvardiola i Aleksis Sančez! Napadač Arsenala se navodno "obećao" menadžeru "građana", sa kojim je sarađivao u Barseloni. Siti je spreman da plati Arsenalu 56,5 miliona evra.

ARSENAL: Fudbaler Monaka Tomas Lemar se dogovorio sa Arsenalom oko plate i bonusa, i sada "samo" ostaje da se dogovore dva kluba. Arsenal je ponudio Monaku 40 miliona evra, ali "kneževi" smatraju da Lemar vredi više. Pitanje je samo koliko više...

TORINO: Siniša Mihajlović je, prema pisanju italijanskih medija, doveo napadača! Novi špic "bikova" je Duvane Zapata, koji je Napoliju plaćen 20 miliona evra. Zapata je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u Udinezeu gde je eksplodirao, ali je trener Napolitanaca Sari odlučio da mu Zapata nije potreban. Inače, Zapata je najskuplji igrač u istoriji Torina, a prethodni rekorder je bio Adem Ljajić sa 8,5 miliona. Ovo verovatno znači odlazak Andree Belotija, samo je pitanje gde. Prvi favorit je Čelsi.

BORDO: Bordo je definitivno odlučio da kupi Vukašina Jovanovića od Zenita.  Francuzi će za slobodu štopera Zenitu platiti između 2,5 i 3,5 miliona evra, pišu francuski mediji. Jovanović bi trebalo da potpiše četvrogodišnji ugovor sa Bordoom.

REAL MADRID: Gotovo je, Dani Sebaljos je fudbaler Real Madrida! Na "Santiago Bernabeu" stigao je momka koji je oduševio na prethodnom EP za mlade reprezentacije u Poljskoj koji je dobio MVP nagradu za najboljeg igrača celog prvenstva. Betis je dobio 15 miliona evra, a Sebaljos dobio ugovor na šest godina. Real je tako potukao konkurenciju: Barselonu i Juventus, koji su takođe želeli Sebaljosa. 

LESTER: Rijad Marhez je ljut na upravu Lestera, jer je odbila ponudu Arsenala od 40 miliona evra. Po svemu sudeći mu je propao transfer na "Emirate", jer se Arsen Venger brzo okrenuo Lemaru iz Monaka. 

VEST HEM: Havijer Čičarito Ernandez je želja Vest Hema, ali je pitanje da li "čekićari" mogu da plate osam miliona evra, toliku platu traži Meksikanac, na godišnjem nivou. Takođe, morali bi Leverkuzenu za obeštećenje da iskeširaju 15 miliona evra. 

ČELSI: Ostao je Čelsi bez Romelua Lukakua isada će na sve načine pokušati da dovede Andreu Belotija iz Torina! Otkupna klauzula za Belotija je 100 miliona evra, pa je vrlo moguće da "plavci" ostanu i bez ovog pojačanja.

Reuters
Andrea Beloti

ATALANTA: Žoao Šmit je novi igrač Atalante. Brazilac je došao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Sao Paulom.

EVERTON: Vejn Runi napušta Mančester junjated posle 13 godina i vraća se u Everton, klub u kojem se afirmisao.Runi je kako pišu ostrvski mediji prihvatio duplo manju platu od one koju je imao u Junajtedu - oko 300.000 funti. Raskinuo je ugovor sa klubom sa "Old Traforda" te je za  Everton potpisao kao slobodan agent. Tako "đavoli" neće biti u obavezi da Runiju isplate poslednju godinu ugovora - vrednost oko 15 miliona funti već će taj novac biti uključen u Lukakuov transfer. 

PSŽ: Pari Sen Žermen će najverovatnije dovesti asa Liverpula Filipa Kutinja ukoliko ne bude mogao da nagovori Monako da proda Kilijana Mbapea. Monako navodno ne želi da se odrekne ovog leta  Mbapea, a kako pišu francuski mediji "svecima" je Kutinjo rezervni plan. Mada, Liverpul je u nekoliko navrata istakao da Brazilac nije na prodaju. Parižani verovatno misle da ih razoružaju nekom ponudom koja se ne odbija. 

VULVERHEMPTON: Ruben Neves je novi igrač Vulverhemptona! Dosadašnji kapiten Porta potpisao je ugovor na pet godina, a "vukovi" su obeštećenjem izdvojili 18 miliona evra i oborili svoj rekord kada su u pitanju u transferi. Prethodni rekorder bio je Elder Kosta, prošlog leta plaćen Benfiki 15.000.000. Neves će imati platu 45.000 evra nedeljno, odnosno  180.000 mesečno, tako da će za pet godina zaraditi  11 miliona evra.

MILAN: Pjer-Emerik Obamejanga nadomak je Milana! Italijanski mediji tvrde kako Milan veruje da će ponudom od 80 miliona evra uspeti da ubedi Borusiju Dortmund da proda Gabonca, koji bi tako postao najplaćeni igrač u Serije A sa godišnjom platom od 8 miliona evra.

Ukoliko Milan dovede Obamejanga za 80 miliona evra, to će biti drugi najveći transfer u Seriji A posle dolaska Gonzala Iguaina prošlog leta iz Napolija u Juventus za 90 miliona.

JUVENTUS: Daglas Kosta je sve bliži Juventusu. Klubovi se još nisu dogovorili oko obeštećenja,ali italijanski mediji prenose  da je dogovor ipak blizu. "Stara dama" traži pozajmicu s pravom otkupa dok je Bajern Brazilca procenio na 50.000.000 evra.

MANČESTER JUNAJTED: Mančester junajted potvrdio je da je postigao dogovor s Evertonom oko transfera Romelua Lukakua. Tako će se belgijski napadač opet raditi sa Žozeom Murinjom u transferu za koji se pretpostavlja da iznosi 85 miliona funti. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija