• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

08.07.2017

13:22

CRNOGORAC NA KECA OTPISAO SVOJE: Budućnost je bez šansi protiv Partizana!

Fudbal

CRNOGORAC NA KECA OTPISAO SVOJE: Budućnost je bez šansi protiv Partizana!

Podeli vest

Crnogorski fudbalski stručnjak i nekadašnji trener Budućnosti Brano Milačić, kaže da Pogoričani nemaju nikakve šanse u dvomeču sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona

- Budućnost je bez šansi da se plasira u treće kolo. Jednostavno to nije isti tim koji je osvojio titulu u domaćem prvenstvu, to nije ista ekipa koja je u prvom delu prošle sezone dominirala. Slabija je Budućnost u odnosu na prethodnu godinu. Nekoliko igrača je otišlo u druge klubove ili je na probama. Usud crnogorskog fudbala je da ekipa koja osvoji titulu se nakon toga bukvalno raspadne - kazao je za portal Cdm.me Milačić.

 Partizan će sa proverenim snagama u dvomeč sa crnogorskim šampionom.

- Crno-beli su zadržali tim iz prošle sezone. Prodali su bukvalno samo jednog prvotimca štopera Nikolu Milenkovića Fiorentini za pet miliona evra. Budućnost može samo da se nada da će je Partizan potceniti i da na tome bazira šanse za eventualno iznenađenje jer je kvalitet u potpunosti na strani Beograđana.

Milačić očekuje da će atmosfera na tribinama stadiona u Podgorici biti sjajna.

- Očekujem pun stadion. Međutim, neće biti lako Budućnosti da organizuje takvu utakmicu. Živimo u "ludoj" Crnoj Gori i svašta može da se desi. Ipak se nadam da će sve proći u sportskom duhu, kao što je to bio slučaj u duelu Zete i Željezničara kojem su prisustvovali navijači oba tima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija