• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2017

18:39

SLIŠKOVIĆ U ELEMENTU: Neznalice pobegnu od žene na fudbal da vređaju igrače!

Fudbal

SLIŠKOVIĆ U ELEMENTU: Neznalice pobegnu od žene na fudbal da vređaju igrače!

Podeli vest

Legendarni jugoslovenski fudbaler, a sada trener Zrinjskog, Blaž Slišković, obrušio se na navijače njegovog tima i optužio ih da su delom krivi za poraz od Maribora (2:1)

 

Zrinjski je na svom terenu izgubio prvi meč u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Maribora, a Slišković kaže da je loša atmosfera s tribina uticala na njegove igrače da pruže slabiju partiju od realnih mogućnosti.

Žao mi je da to kažem, ali na igrače je ostavilo traga i zviždanje s tribina nakon 20-25 minuta, kada je jedan naš igrač vratio loptu golmanu i to kod 0:0. A, nek samo jedan od tih pojedinaca siđe dole na teren, samo neka prohoda po ovoj vrućini – umreće. Ne zaslužuju ti momci zvižduke, to je ono kad smo neobjektivni i što uvek mislimo da smo najbolji. Najgore ti je kad ti dođe u publiku neznalica koja pobegne od svoje žene, pa se iskali na igračima jer ne može njoj. To je žalosno. Niko ko se nije bavio fudbalom ne zna kako je teško igrati na +35 stepeni. Ovo je težak sport - poručio je Slišković.

On je priznao da njegov tim nije dovoljno jak da bi mogao glatko da pobedi Maribor, kako to smatraju navijači.

-  Šta smo mi, Ajaks iz najboljih dana? Mančester? Mi treba da dobijemo Maribor 3:0? Nije to realno. Ovo je iskusna ekipa, vidjeli ste Tavaresa od 37 godina. Uđe i za deset minuta nam napravi dar-mar. To je igrač koji ima svoju cenu, a mi nemamo takvih igrača - priznao je Slišković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Па што играте...? Кад Вам - шкоди...?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija