• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.07.2017

09:07

JUVE ZBOG MATIĆA PRODAJE BONUĆIJA! "Stara dama" svim silama krenula po Srbina!

Fudbal

JUVE ZBOG MATIĆA PRODAJE BONUĆIJA! "Stara dama" svim silama krenula po Srbina!

Podeli vest

Juventus je sa Milanom postigao dogovor o prodaji Leonarda Bonućija za koga će dobiti 40 miliona evra i odmah ih proslediti Čelsiju kako bi za Torino krenuo Nemanja Matić

Čelsi je stopirao Matićev transfer u Mančester junajted zbog toga što su im "đavoli" ispred nosa oteli Lukakua. S druge starne, Matić trenira sam, kako su preneli engleski mediji, i čeka transfer.

Pored Junajteda i Juventusa interesovanje je pokazao i Inter, ali je vrlo verovatno da srpski reperezntativac završi u crno-belom dresu pošto "stara dama" već dugo juri vezistu "plavaca".

Inače, u London na lekarske preglede i potpis ugovora sa Čelsijem stiže Tjemue Bakajoko što će širom otvoriti vrata Matićevog transfera.

Pretpostavlja se da će Čelsi biti zadovoljan sa 40 miliona evra za srpskog vezistu, mada su mediji preneli da pristaju da ga puste samo za 45. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija