• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.07.2017

23:18

TRANSFER VRTEŠKA: Benfika bi da pozajmi Sančeza, Murinjo smekšao, Ibra možda ostane u Junajtedu

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Benfika bi da pozajmi Sančeza, Murinjo smekšao, Ibra možda ostane u Junajtedu

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

BENFIKA: Benfika pregovara sa Bajernom da pusti  Renata Sančeza na jednogodišnju pozajmicu! Bavarci će sigurno talentovanog vezistu proslediti na pozajmicu tokom naredne sezone, videćemo da li u nekadašnji klub.

MANČESTER JUNAJTED: Žoze Murinjo otkrio je da i dalje postoji šansa da Zlatan Ibrahimović ostane u Mančester junajtedu i naredne sezone, prenosi Skaj sport. Narednih dana će o ovome Portugalac razgovarati sa Zlatanom i njegovim agentom Minom Rajolom. 

ČELSI: Nemanja Matić i Dijego Kosta ostaju u Londonu, ne idu sa "plavcima" na pripreme. To znači samo jedno, jedan i drugi 100 odsto odlaze iz kluba. Kosta je nadomak Atletiko Madrida, a Srbin ide u Junajted ili Juventus , ko pre plati 45 miliona evra.

GALATASARAJ: Redove Galatasaraja definitivno je napustio Vesli Snajder. Postigao je dogovor sa klubom o prekidu saradnje, a kako navode lokalni mediji, Galatasaraj će mu isplatiti još 1.7 miliona evra na ime ugovornih obaveza pošto mu je isti isticao u junu nardne godine.

BORUSIJA DORTMUND: Nemački mediji tvrde da je transfer Pjer Emerika Obamejana u Kinu propao! Još nema zvanične potvrde, ali je u Kinu prelazni rok završen u 18.00 časova, pa napadač po svemu sudeći ostaje u redovima" milionera", za sada. To je jedva dočekao Milan, jer nedeljama pokušavaju da dovede Gabonca, ali moraju da budu brži od Čelsija jer ga i "plavci" hoće u svom timu. 

SEVILJA: Sevilja će nekadašnjeg napadača Selte Nolita platiti Mančester sitiju devet miliona evra i  sve će biti završeno za nekoliko dana. Posle Nolota kako pišu španski mediji očekuje se dolazak na "Sančez Pishuan" Stevana Jovetića i Kurta Zume. Sevilja će po svemu sudeći platiti crnogorekog napadača 13 miliona evra, koliko je Interova poslednja ponuda, dok defanzivac Čelsija dolazi na pozajmicu.

MANČESTER SITI: Mančester siti je dovođenjem Kajla Vokera, desnog beka iz Totenhema, pomerio granicu, platio ga je 61 milion evra i tako učinio najskupljim defanzivcem u istoriji fudbala. Dosadašnji rekorder bio je Džon Ston, takođe igrač Sitija, koga su Evertonu platili 55,6 miliona evra prošlog leta.

BARSELONA: Đerar Deulofeu se vratio u Barselonu. Katalonci su iskoristili mogućnost da ga otkupe nazad od Evertona za 12 miliona evra.

ROMA: Mladi napadač Bašakšehira Čengiz Under prešao je u Romu za 15 miliona evra,  a Turcima će pripasti  i 20 odsto od sledeće prodaje. Bašakšehir ga je prošlog leta doveo iz drugoligaša Altinordua za 700.000 evra i njegovom prodajom će  lepo da profitira.

VEST HEM: Engleski reprezentativac Džo Hart vraća se na Ostrvo, posle jednogodišnje epizode u italijanskom Torinu od naredne sezone čuvaće mrežu Vest Hema. Hart bi u londonski klub trebalo da dođe na jednogodišnju pozajmicu s otkupom klauzulom na kraju sezone. Vest Hem i Mančester siti, s kojim Hart ima ugovor, dogovorili da “građani” preuzmu polovinu nedeljne plate što je 100.000 funti i da je preostalo da odrede visinu obeštećnja. Na početku pregovora čelnici Sitija su tražili za golmana 20 miliona funti, ali se u Vest Hemu nadaju da bi na kraju Hart mogao da ih košta između 12 i 15 miliona funti.

HOFENHAJM: Fudbaler Bajerna Serž Gnabri igraće naredne sezone na pozajmici u Hofenhajmu, objavio je danas klub iz Minhena. Gnabri je prošlog meseca došao u Bajern iz Verder Bremena, a nedugo potom je otišao da bi imao veću minutažu. On je sa Bajernom potpisao ugovor na tri godine, pre nego što je sa mladom reprezentacijom Nemačke otišao na Evropsko prvenstvo

ATALANTA: Atalanta je od Juventusa pozajmila mladog napadača Rkarda Orsolinija. Njega je Juventus prošle zime kaparisao od Askolija kao jednog od najvećih potencijala italijanskog fudbala, pa su ga sada prosledio u Bergam na kaljenje. 

MONAKO: Monako je odbio ponudu Mančester sitija od 45 miliona evra za  Bendžamina Mendija, javljaju francuski mediji. Moraće sledeća ponuda "građana" da bude izdašnija ako žele da zaključe posao. 

ROMA: Čelnici Rome pregovaraju sa Lesterom o kupovini Rijada Mareza. Lester za Alžirca traži 50 miliona evra. To je naravno previše za "vučicu" koja je poslala prvu ponudu od 35 miliona. "Lisice" neće moći dugo da drže preterano visoku cenu, pošto je Marez nezadovoljan, želi da napusti klub, a potencijalni kupci to znaju.

VBA: Andrea Ranokija se dogovorio sa Vest Bromvič Albionom. Posle odličnih šest meseci na pozajmici u Halu italijanski štoper napušta Inter u transferu koji bi trebalo da iznosi 5,7 miloona evra.

ARSENAL: Nisu samo Juventus, Mančester junajted i Inter zainteresovani za Nemanju Matića. Kako prenose engleski mediji i Arsenal je ozbiljan u nameri da dovede srpskog reprezentativca. Inače, Čelsi za vezistu traži 45 miliona evra. 

LA GALAKSI: Najzainteresovaniji za Zlatana Ibrahimovića koji se oporavlja od povrede kolena su dva tima iz Los Anđelesa, LA Galaksi i Fudbalski klub Los Anđeles. Njegov agent, Mino Rajola, prethodno je izjavio kako će Ibrahimović ostati u Evropi, ali ta izjava mogla bi da se promeni, jer su u LA Galaksiju najavili da su spremni da Ibrahimovića učine najplaćenijim fudbalerom u istoriji MLS lige.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija