• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevnik

14.07.2017

17:57

VOŠA RATUJE S MELEGOM! Turci uplatili 300.000 evra, "lale" traže milion ili ne daju ispisnicu!

Fudbal

VOŠA RATUJE S MELEGOM! Turci uplatili 300.000 evra, "lale" traže milion ili ne daju ispisnicu!

Podeli vest

Dejan Meleg, fudbaler Vojvodine, otišao je u Tursku bez znanja kluba i potpisao za Kajzeri. Njegov novi klub uplatio "lalama" 300.000 evra, ali Novosađani traže više


- Stigla je na naš račun uplata od 300.000 evra, kao obeštećenje za Melega, ali mi to ne prihvatamo,

Nećemo mu dati ispisnicu dok se neko iz Kajzerija ne bude pojavio i seo sa nama za sto da razgovara, jer takav papir ne postoji ni kod nas u dokumentaciji, niti je overen u FSS-u
Dragoslav Vuković,predsednik Nadzornog odbora 

jer je cena za transfer ovog igrača milion evra. Turci su uplatili pomenutu sumu na osnovu papira koji je falsifikat i koji su sastavili Meleg i jedan član bivše uprave FK Vojvodina, a mi ga ne priznajemo - kazao je novosadski "Dnevnik"  predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković.

U Vojvodini su odlučni da prodajom Melega zarade novac koji su i želeli.

- Nećemo mu dati ispisnicu dok se neko iz Kajzerija ne bude pojavio i seo sa nama za sto da razgovara, jer takav papir ne postoji ni kod nas u dokumentaciji, niti je overen u FSS-u. Ujedno, Dejan Meleg će morati da objasni ko mu je dao takav papir, jer sigurno je da mi nećemo dozvoliti da bilo ko deluje na štetu FK Vojvodina - dodao je Vuković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 6 godina

Jedini koji deluje na štetu Vojvodine,si ti Vuče,u paketu sa onom ikebanom,koja izigrava predsednika kluba!Ukoliko vas ne najurimo,eto nas u borbi za opstanak!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija