• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.07.2017

21:28

TERIM ZAMALO UBIO ČOVEKA! Legendarni turski trener u centru skandala!

Fudbal

TERIM ZAMALO UBIO ČOVEKA! Legendarni turski trener u centru skandala!

Podeli vest

Selektor turske fudbalske reprezentacije Fatih Terim moraće krivično da odgovara jer umalo nije ubio od batina jednog ugostitelja koji je zasmetao njegovom zetu, objavili su turski mediji

Terim se našao usred skandala pošto je prvo pretio izvesnom Salahatinu Ajdogduu da će ga zapaliti, a onda ga je zajedno s telohraniteljima i zetovima tukao i razlupao mu restoran.

Terimov zet Ahtmet Četin vlasnik je restorana u letovalištu Češme, a sa komšijom Ajdogduom posvađao se oko bilborda. Računajući na uticaj svog tasta, Četin je pozvao Terima, koji se u tom trenutku nalazio u Bodrumu.

Zapaliću te
Slušaj tamo, ako ti dođem, naložiću te u pećnici
Fatih Terim

 

Letele stolice i stolovi

Preneo mu je šta se desilo i zatražio od njega da "smiri komšiju". Dugogodišnji selektor Turske i nekadašnji trener slavnog Galatasaraja reagovao je potpuno neočekivano.

- Slušaj tamo, ako ti dođem, naložiću te u pećnici! Je*ao sam ti mater ako me nateraš da sad dolazim iz Bodruma - zapretio je Terim.

Pošto Ajdogdua nije ni pomislio da popusti, Terim se oko devet sati uveče spakovao, krenuo za 300 kilometara udaljene Češme i nešto posle ponoći stigao ispred restorana. U njegovoj pratnji bila su dva zeta i dvojica telohranitelja. Oni su odmah nasrnuli na Ajdogdua, kojeg su pokušali da odbrane konobari, pa je nastala opšta tuča.

Brat oštećenog preti
da će se zapaliti

Brat prebijenog Saladina Ajdogdua Hurijet, poručio je da će se politi benzinom i zapaliti ako država ustukne pred Terimovim uticajem i pravda ne bude zadovoljena.
- Moj brat je dao izjavu policiji, a Fatih Terim nije, već je eskivirao. Međutim, ja sam rekao sledeće: "Šta radite prosečnim građanima, isto to primenite i na Fatiha Terima. Ako pokušate da me slomite tako što ćete da ustuknete pred njegovim imenom, poliću se benzinom i zapaliću se. Tražim pravdu i ona mora biti zadovoljena - istakao je Ajdogduov brat.

- Jedan Terimov zet udario je Ajdogdua tri, četiri puta i pobegao na zadnja vrata. Terim je takođe krenuo da udari Ajdogdua, ali se ovaj izmakao, pa udario Terima, kojem je krenula krv iz nosa. Umešali su se i konobari i onda je nastao opšti haos, u kojem se više nije znalo ko koga udara. Gađali su se stolicama i stolovima, leteli su tanjiri kroz vazduh. Sve je trajalo nekih pet minuta, nakon čega se Terim odvezao, a Ajdogdu je završio u bolnici sa veoma teškim povredama - ispričali su svedoci.

Umešali se fudbalski organi

Narednih dana Terimovi ljudi pokušali su da zataškaju ceo slučaj, a uključili su se i čelnici Fudbalske asocijacije Turske, koji su molili Ajdogdua da incident ne dospe u javnost. Međutim, prebijenom ugostitelju nije padalo na pamet da ćuti, već je otišao u policiju i ispričao šta se desilo. Jedna radnica takođe je zadobila teže povrede, pa je otišla kod lekara i dobila potvrdu o stanju u kojem se nalazila.

- Ajdogdu je u policiji podneo tužbu, koju neće povući ni pod kakvim pritiscima. Cilj mu je da pravda bude zadovoljena i sve što se bude dešavalo iznosiće u javnost - navode turski mediji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija