• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

20.07.2017

07:22

HAJDUK DOČEKAN U SOFIJI SKANDIRANJIMA "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!

Fudbal

HAJDUK DOČEKAN U SOFIJI SKANDIRANJIMA "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!

Podeli vest

Fudbaleri Hajduka iz Splita dočekani su u sredu uveče u Sofiji skandiranjima - "Srbija, Srbija"

 

 

Splitski Hajduk će večeras u Sofiji igrati protiv Levskog revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a domaći su, izgleda, našli jednostavan način kako da Hrvate izbace iz takta.

Bugari su dobacivali Splićanima i "Hrvatske pič*e", ali sudeći po izveštajima medija iz Zagreba i Splita, mnogo teže im je palo skandiranje "Srbija, Srbija"!

Navijači Levskog neće moći da prisustvuju utakmici, zbog kazne UEFA.

AP/Photo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
R Marković

pre 6 godina

Možda bi urednici u Informeru trebalo ponovo da puste članak o Pravoslavnom savez Srbije i Bugarske. Ili da napišu nešto novo na tu temu o čemu izdajnički i žuti novinari neće ni da čuju, a bilo bi interesantno za "krezavu Sbiju" kako nazivaju narod.

Marcco

pre 6 godina

To sa "krezavom Srbijom" bolje da shvatimo kao dobronamerno skretanje pažnje. Krezavi na sve strane. Možda zubar košta puno para ali kaladont i četkica ipak nisu nešto nedostižno. A ako si krezub onda makar na mitinzima zatvori usta.

mihailo

pre 6 godina

Stomatolozi su skupi. To nije MOŽDA več je činjenica. Galenika je nekada imala ekonomski pristupačnu pastu za zube HIGIJU. Bila je to odlična pasta kojoj je bila namenjena MISIJA ZDRASTVENOG PROSVEČIVANJA. Bila je kvalitetnija i jeftinija od vašeg "Kaladonta". Zašto je nema? Nema ni Galenike. To je pravo pitanje. Zašto nema.? Ali na mitingu krezubi MORAJU da se čuju. Marcco Marija Antoaneta, francuska kraljica je gladnim u Francuskoj savetovala da umesto hleba jedu kolače. Onda su je gladni za glavu skratili. Mora da pazite da četkica za zube na čutljivom mitingu Marcco vas nekošta glave.

Proces

pre 6 godina

Vratiti besplatnu stomatološku uslugu u Domove zdravlja...ovi žuti su to ukinuli kao i savetovališta za dijabetes...Samo su pljačkali a ništa narodu nisu dali.

Luka

pre 6 godina

Plavoslavni savez Srbije i Bugarske? Druže, jel treba da pravimo Goli otok u Srbiji ili šta?

Vojvoda

pre 6 godina

Nije popularno to što si napisao, ali si potpuno u pravu. Ni jedni ni drugi nam nikad nisu bili prijatelji a zna se da su kroz istoriju uvek gledali da nam zabodu nož u leđa.

BRANKO

pre 6 godina

Sve sto si napisao je tacno, ali mora da se zna da za to nije kriv bugarski narod, obzirom da je od 1879. godine u Bugarskoj na vlasti, nametnuta im , nova dinastija Batenberga iz Austrije. Ako se to ima u vidu jasno je otkud problemi sa Bugarima u drugom balkanskom i prvom svetskom ratu.

grckizet

pre 6 godina

Zivio sam u Sofiji. Treba da ima vise od oko 100 srpskih restorana. Koliko mozes naci u Zagrebu? u "pravoslavnoj" Atini?

Mile

pre 6 godina

Ja sam ovaj komentar razumeo, da su ustali i jedni i drugi!

Vladimir

pre 6 godina

Trebalo bi povesti računa o ovakvoj vrsti etiketiranja u komentarima, jer se sve to vrati kao bumerang, a onda mora da se "proguta" sa osmehom... Mnogi su u Srbiji napravili političke karijere na "ustašama i hrvatskim izdajnicima", a sada traže razumevanje i pomirenje... Još veći je broj onih koji su se ovajdili na "Nato žalopojkama", a sada žele da budu konstruktivni partner sa Amerikom... Da ne govorim o "mrskim nacistima" iz Nemačke, iz čijih kabineta ove profesionalne patriote sada ne izbijaju... Zato, pamet u glavu... Kada istisnete pastu iz tube posle je nemoguće vratiti je nazad...

R Marković

pre 6 godina

Odgovor na neke komentare na moj komentar. "Krezava Srbija". To je termin koji koriste neki političari stranaka za deo naroda koji ne glasa za njih. Političari su prozvali njihove ne glasače krezavim, neobrazovanim i ne znam sve kakvim pogrdnim imenima. A svoje glasače elitom, lepotanima, ekspertima,... Bugarska nema nikakve veze sa Golim otokom. Ali Informer i mislim Sputnjik su preneli da neka stranka iz Bugarske predložila pravoslavni savez... Zato sam i pozvao ljude iz Informera da napišu opširnije o tome.

Marin

pre 6 godina

Hrvati su najveći prijatelji Srba. Bar ja kao Hrvat gledam tako na Srbe...

Emil

pre 6 godina

Opancari i poslednji europski indijanci...eto to ste zajedno sa bugarima...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija