• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.07.2017

19:03

TRANSFER VRTEŠKA: Monako odbrusio Sitiju, Čičarito opet u Premijer ligi!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Monako odbrusio Sitiju, Čičarito opet u Premijer ligi!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ARSENAL: Menadžer "tobdžija" Arsen venger odbio je ponudu Kristal Palasa vrednu 18 miliona evra za defanzivca Kaluma Čejmbersa.

MONAKO: "Kneževi" su odbili ponudu Mančester sitija od 50 miliona evra za Bendžamina Mendija. Monako je poručio da ako Kajl Voker vredi 56 miliona, koliko je Siti platio Totenhemu za desnog beka, onda Mendi vredi više.

VEST HEM: "Čekićari" su potvrdili da su se dogovorili sa Bajer Leverkuzenom o transferu Havijera Čičarita Ernandeza! Ostaje još da se dogovore sa Meksikancem oko plate, ali veruje se da to neće biti problem. Ukoliko se transfer realizuje, to će biti povratak Čičarita u Premijer ligu, gde je već igrao za Mančester junajted.

GALATASARAJ: Turski velikan je ušao u trku za Zorana Tošića. Galata je želela Sofijana Feihulija, ali je Alžirac tražio godišnju platu od četiri miliona evra. Sada su se okrenuli Tošiću i spremni su da srpskom reprezentativcu ponude dva miliona godišnje.

LACIO: Juventus navodno daje Laciju 40 miliona evra sa Sergeja Milinković Savića, a njegov menadžer Mateja Kežman poručuje da nije na prodaju i da se Srbin ne seli u Torino.
- Nije tačno to što ste pročatali. Sergej nije trenutno na prodaju, iako ima mnogo zainteresovanih klubova iz Italije, Španije i Engleske. Potpisao je sa Lacijom novi ugovor , srećan je u Rimu i želi da uradi sve kako bi pomogao klubu, a navijači bili srećni. Želi sa Lacijom da osvaja trofeje - poručio je Kežman za italijanske medije. 

ROMA: Gregoa Defrel je novi igrač Rome! Rimski klub je potvrdio najveće pojačanje u dosadašnjem delu prelaznog roka. Stigao je prvo na pozajmicu od pet miliona evra s tim što će ga Roma kupi za 15 miliona evra. Francuz je prošao lekarske preglede, a potom potisao ugovor sa "vučicom". Takođe, Sasuolo bi mogao da dobije i bonus od tri  miliona evra, zavisno od rezultata kluba i igrača. 

KRISTAL PALAS: Klub je prošle nedelje je poslao ponudu Arsenalu od 16 miliona funti za Kaluma Čejmbersa koja je odbijena. Ali Palas sprema napad sa novom ponudon od 20 miliona funti za mladog Engleza! 

ASTON VILA: Aston Vila je dovela vezistu Stouka Glena Vilana.Transfer je vredan 1,5 miliona funtu, a 33-godišnji vezista je potpisao dvogodišnji ugovor.

MANČESTER JUNAJTED: Mančester junajted kreće po desnog beka! Murinjo samo razmišlja o Seržu Orijeru koji je višak u Pari Sen Žermenu, a Englezi pišu da je spremna i ponuda od 25 miliona funti. 

BAJERN: Čelnici nemačkog prvaka zvanično su obavestili Mančester junajted da su spremni da im prodaju Renata Sančeza, ali da će Engleze to zadovoljstvo koštati 50 miliona evra. Mladi Portugala je pre godinu dana došao u Bajern iz Benfike, za 40 miliona evra, ali nije se izborio za minutažu, pa su Bavarci spremni da ga prodaju.

JUVENTUS: Matija De Šiljo je novi fudbaler Juventusa. "Stara dama" je za njegov transfer platila 12 miliona evra, a italijnski reprezentativac je došao kao zamena za Danija Alveša. On je treće pojačanje Juventusa posle Daglasa Koste i Vojčeha Ščesnog, pošto je propao transfer Šika iz Sampdorije.
 

TORINO: Italijani tvrde da je  Andrea Beloti, napadač Torina, nadomak Milana, pa mu Siniša Mihajlović uveliko traži naslednika."Bikovi" su ponudili Đenovi 21 milion evra  za Đovanija Simeonea, sina trenera Atletiko Madrida Diega.

INTER: Španski mediji spekulišu da je Inter ozbiljno ušao u trku za Andresa Inijestu. Inijesti idućeg leta ističe ugovor sa Barselonom i još uvek nema pregovora oko produženja saradnje, što Inter želi da iskoristi i ponudi mu bolje uslove. 

PSŽ: Trener Pari Sen žermena Unaj Emer kaže da je Nejmar među pet najboljih igrača na svetu, a da "sveci" akve žele u timu.
- PSŽ želi najbolje fudbalere u ekipi. Ako želimo da se takmičimo sa Bajernom, Barselonom, Real Madridom i osvojimo Ligu šampiona onda PSŽ mora da dovede najbolje igrače na svetu. Pokušavamo takvog da dovedemo ovog leta. Nejmar je jedan od njih, klub i predsednik godinama radi na dovođenju  prvoklasnih igrača - kazao je Emeri i možda najavio dolazak Brazilca u Pariz.

INTER: "Neroazuri" ne odustaju od Artura Vidala, mada je Bajern bio jesan da neće tako lako da ga se odrekne. Ali, Italijani sada nude obeštećenje od 60 miliona evra plus bonusi na ime individualnih i timskih ostvarenja. Što se Vidala tiče, njega čeka četvorogodišnji ugovor od osam miliona evra čime bi postao najplaćeniji igrač Serije A.

LAJPCIG: Engleski mediji tvrde da je nemački vicešampion odbio LIverpul i čak 75 miliona evra za Nabia Keitu, a trener Liverpula Jirgen Klop je na to rekao:
- Nudili smo 75 miliona za Keitu? Pa nismo u Las Vegasu. Ne želim da pričam o igačima koji nisu u Liverpulu - poručio je Nemac. 

PSŽ: Marko Verati, fudbaler Pari Sen Žermena  promijenio je menadžera, sada o njegovoj karijeri brine Mino Rajola.Već nedeljama se spekuliše da Veratija želi da pređe iz PSŽ u Barselonu, a smena menadžera je znak da nije zadovoljan kako se razvijaju stvari na tom planu. Rajola vodi računa i o karijerama Zlatana Ibrahimovića, Đanluiđija Donarume, Marija Balotelija.... a prošle godine se pobrinuo za rekordan transfer Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester junajted. Po svemu sudeći je Verati pred Barselonom.

JUVENTUS: Lacio je na velikim mukama, Juventus je Rimljanima poslao konkretnu ponudu za Sergeja Milinković-Savića, kako prenose italijanski mediji. Šampion Serije A za  Srbina nudi 35 miliona evra i još pet  miliona kroz bonuse. Čelnici Lacija veruju da će cena zlatnom "orliću" samo rasti i odbija kupce sa zahtevima od preko 50 miliona evra, pa su nedavno odjavili i Inter koji je navodno bio spreman da plati 40 miliona za Milinković Savića. Na "staroj dami" je da na "Olimpiko" pošalje ponudu koja se ne odbija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija