• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2017

10:04

KREĆE SEZONA RUŽNIH SAOPŠTENJA I LOŠEG FUDBALA! Superliga Srbije počinje u Novom Sadu!

Fudbal

KREĆE SEZONA RUŽNIH SAOPŠTENJA I LOŠEG FUDBALA! Superliga Srbije počinje u Novom Sadu!

Podeli vest

Nova sezona fudbalske Superlige Srbije posle dva meseca pauze danas zvanično startuje, a glavno pitanje je da li Partizan može da prestigne Crvenu zvezdu po broju titula prvaka zemlje ili će crveno-beli ponovo biti u vođstvu

 


Večiti rivali ukupno imaju po 27. trofeja državnog šampiona i, gledajući igrački kadar i tradiciju, i ove sezone će se trka odlučivati između dva beogradska velikana.

Crvena zvezda je tri kola pre kraja prošle bukvalno "poklonila" Partizanu šampionsko slavlje, kiksom na Voždovcu, nakon što je skoro celo prvenstvo bila na čelu, a potom je krenulo prepucavanje saopštenjima na račun sudija, Fudbalskog saveza Srbije i njegovog predsednika Slaviše Kokeze...

Vreme je za fudbal, golove, asistencije, poteze, ono zbog čega publika dolazi na stadion i zato je sav fokus na terenu i samo bi tako i trebalo da bude.

Sezonu otvaraju Vojvodina i Čukarički večerašnjim mečom u Novom Sadu, u subotnjem programu Partizan dočekuje novog superligaša Mačvu, a Crvena zvezda dan kasnije niški Radnički.

Takmičenje ostaje nepromenjeno, igra se 30 kola, a onda se dele bodovi pred plej-of i plej-aut.

Raspored utakmica prvog kola, večeras: Vojvodina - Čukarički (20 sati). Sutra: Partizan - Mačva (19), Javor - Borac (20), Spartak - Bačka (20), Voždovac - Radnik (20), Mladost - Zemun (20). Nedelja: Crvena zvezda - Radnički (19).
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 6 godina

Naslov,pogođen za medalju!Podnaslov potpuno tačno oslikava stanje u našem fudbalu!Kakav nam je FSS i ko nam sve vodi klubove,bolje nismo ni zaslužili!Tačno će ogaditi narodu fudbal!Što lepo Partizan i Zvezda ne odigraju osam do deset utakmica i ćao?Pošto se sve unapred zna,nema potrebe da se ostali grče bez veze!

Dojava

pre 6 godina

Zaboravili ste da dodate i lopovluka,ucena,namestanja,kriminala,zastrasivanja,reketiranja......

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija