• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.07.2017

22:53

TRANSFER VRTEŠKA: Junajted ima zamenu za Perišića, Monako zatvorio sezonu prodaje!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Junajted ima zamenu za Perišića, Monako zatvorio sezonu prodaje!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

TOTENHEM: Menadžer "pevaca" Maurisio Poketino, pored sredine terena (meta je Fejsa) želi da pojača i defanzivnu liniju tima. Totenhem je naciljao defanzivca Hofenhajma Džeremija Toljana.

MANČESTER JUNAJTED: Žozeu Murinju je dojadilo da juri Ivana Perišića pa je pronašao drugu metu. Umesto hrvatskog reprezentativca iz redova Intera, Junajted se okrenuo Emilu Forsbergu iz Lajpciga. "Crveni-đavoli" su spremni da Nemcima plate 50 miliona evra.

MONAKO: Potpredsednik "kneževa" Vadim Vasiljev rekao je da klub nije dogovorio prodaju Kilijana Mbapea madridskom Realu, kao i da će napadaču biti ponuđen novi ugovor.
- Trenutno smo u procesu pregovora o novom ugovoru. Mogu da vam garantujem da trenutno ne postoji dogovor sa bilo kojim klubom oko Mbapea - rekao je Vasiljev, i dodao da više nijedan igrač neće biti prdat. To znači da u Monaku ostaju i Fabinjo i Tomas Lemar.

BAJERN: Trener Bajerna Karlo Anćeloti nema nameru da pusti Artura Vidala u milanski Inter, prenose italijanski mediji.  Ančeloti je navodno stavio "veto" na transfer Čileanca i pored toga što je stigao vezista Šalkea Leon Gorecki. Anćeloti ne želi da se odrekne Vidala čak ni za 50 miliona evra.

NAPOLI: Napoli je spreman da izdvoji 27 miliona evra za mladog ofanzivca 19- godišnjeg Federika Kjezu iz Fiorentine! Naplitanci će da prodaju Zapatu i Đakerinija i tako pokriju kupovinu "violinog" talenta. 

GALATASARAJ: Turci bi da pozajme Ardu Turana, ali Barselona će čekati ozbiljnije kupce koji odmah žele da plate za kupovinu turskog veziste. 

TOTENHEM: Ljubomir Fejsa kako pišu portugalski medIji na meti je Totenhema. Prva želja menadžera Totenhema Mauricija Poketina bio je vezista Sportinga Adrian Silva, ali su Portugalci odbili za njega 20 miliona evra, pa su se Sparsi okrenuli Fejsi. Međutim, neće im biti lako da ubede Benfiku da pusti Fejsu, koji je ugovor vezan do 2019. godine. Nedavno je klub iz Lisabona od Lacija tražio 25 miliona evra za Srbina, pa će  Englezi morati da budu baš ubedljivi. 

LACIO: Inter pokušava da dovede Kitu Baldena iz Lacia, ali nikkao da zadovolji prohteve Lotita. Prvo je ponudio 22 miliona evra plus 3 miliona kroz bonuse, ali Lotito traži više, prodao bi ga za 30 miliona iako je Keita ušao u poslednju godinu ugovora.

JUVENTUS: Blejz Matuidi iz Pari Sen Žermena nova je meta Juventusa, tvrde italijanski mediji. Juve je navodno kontaktirao Parižane povodom 30-godišnjeg centralnog veziste, koji ima ugovor do kraja predstojeće sezone, a čija se  procenjuje na 30 miliona evra. 

BAJERN: Fudbaler Šalkea Leon Gorecka pristao da pređe u Bajern Minhen, pišu nemački mediji. Sjajni vezista blistao u dresu reprezentacije Nemačke ovog leta i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Kupa Konfederacija održanog u Rusiji. Naravno, sve što je najbolje u Nemčkoj završi u Bajernu.

MANČESTER SITI: "Marka" je u utorak objavila da će Kilijan Mbape postati igrač Reala za 180 miliona evra, i da je posao završen. Engleski mediji, međutim, tvrde da nije. Mančester siti je, navodno, ponudio 185 miliona za 18-godišnjeg napadača, koji inače navija za Madriđane. Sagi nema kraja...

BARSELONA: Filipe Kutinjo je dogovorio uslove sa Barselonom, javljaju španski mediji. Brazilac želi da ide na "Nou kamp", Barsa je spremila 95 miliona evra, čeka se samo da zvanično pošalje Liverpulu ponudu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija