• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.07.2017

14:33

BARSELONA? HVALA, ALI NE! Mladi Senegalac odbio Katalonce zbog Rena!

Fudbal

BARSELONA? HVALA, ALI NE! Mladi Senegalac odbio Katalonce zbog Rena!

Podeli vest

Senegalski fudbale 19-godišnji Ismaila Sar je u sredu prešao iz Meca u Ren za 18 miliona evra, a to ne bi bilo toliko interesantno da mladi fudbaler prethodno nije odbio ponudu Barselone

Sar je odigrao samo jednu profesionalnu sezonu u karijeri. Za Mec je na 33 utakmice postigao pet golova, provukao je pažnju velikih klubova, mogao je karijeru da nastavi na "Nou Kampu" o čemu sanja svaki mladi fudbaler. Ali, odoleo je pozivu velikana i zahvalio se Kataloncima.

Mladi Senegalac je objasnio zašto je odlučio da ostane u Francuskoj i zašto je odbio Barselonu. 

- Mogao sam da se priključim velikoj Barseloni, ali je poziv stigao rano. Moram još da se razvijam kao igrač, posebno defanzivno, moram da postanem odlučniji pred golom. Još moram da radim na svojoj igri. U Renu vidim mesto gde mogu mnogo da napredujem i uradim velike stvari. Ima vremena - rekao je Sar, koji je i za senegalsku seniorsku reprezentaciju odigrao šest mečeva.   

Nije Saru bilo lako da se prilagodi na život u Francuskoj, pa nova sredina posle samo godinu dana mu sigurno ne bi prijala.

- Senegal sam napustio pre godinu kako bih se priključio Mecu, a tamo su mi ostali roditelji. Morao sam da se prilagodim novom okruženju, životu u novoj zemlji, sa novim ljudima oko mene. Danas sam srećan, a moji roditelji su ponosni na mene. Zahvalan sam za svaki dan koji dobijem da svoju strast pretvorim u svoju profesiju - poručio je 19-godišnji Senegalac. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija