• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.07.2017

23:12

TRANSFER VRTEŠKA: Lester ponovo odjavio Romu, Perišić ne može u Junajted

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Lester ponovo odjavio Romu, Perišić ne može u Junajted

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

 

LACIO: Napadač reprezentacije Ekvadora i fudbaler Espanjola Felipe Kaisedo stigao je u Rim na lekarske preglede, nakon kojih će potpisati ugovor sa Laciom. Španski mediji prenose da je visina transfera oko pet miliona evra računajući i bonuse.

BOKA JUNIORS: Vezista Intera Gari Medel možda će se ovog leta vratiti u Boka Juniors. Argentinski gigant želi popularnog Pitbula, ali pitanje je da li može finansijski da ga priušti. Medel zarađuje u Interu 3.5 miliona dolara po sezoni, dok Argentinci navodno mogu da izdvoje najviše 1,5 miliona.

MARSEJ: Iako je Arsen Venger rekao da nema nameru da se odrekne Olivijea Žirua, on je ipak, kako javlja L'Ekip nadomak prelaska u Marsej. Detalji transfera još nisu poznati. 

ARSENAL: Vezista Udinezea Jakub Jankto na meti je Arsenala, potvrdio je igračev menadžer Bepe Rizo.- Nije Arsenal jedini, Jankta žele i Juve i Inter, kao i još neki klubovi. On bi najviše želeo u Premijer ligu, a i ja bih ga pre prodao engleskom klubu - rekao je Rizo. Čeh ima 21 godinu, a Udineze ga je doveo iz praške Slavije pre tri godine za 700.000 euvra.

ROMA: Lester je ponovo odbio Romu za Rijada Mareza, otkrio je sportski direktor "vučice" Monći.
I naša druga ponuda je odbijena od strane Lestera. Marez nije jedini igrač kojeg želimo, ali mislimo da je poslednja ponuda koju smo poslali potpuno realna. Do transfera će ili doći ili neće, jer imamo i druge planove - poručio je Monći.

ZENIT: Emanuel Mamana novi je štoper Zenita, tvrdi L'Ekip! Roberto Manćini će za novog štopera iskeširati Lionu 16 miliona evra, plus još dva miliona na ime raznih bonusa. 

LIVERPUL: Kako prenosi Skat sport Liverpul je po svemu sudeći definitivno odustao od kupovine Nabija Keite pošto je odbijena i njihova nova ponuda. Uprava Lajpciga želi da zadrži Keitu po svaku cenu, a dosad su odbili tri Liverpulove ponude, poslednja je oznosila 83 miliona evra. 

NJUKASL: Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mikel Merino prešao je na pozajmicu u Njukasl do kraja sezone. Merino je ovog leta igrao za mladu reprezentaciju Španije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj sa kojom je stigao do finala i izgubio od Nemačke sa 0:1. On je prošle sezone odigrao samo devet utakmica za Borusiju, u koju je letos došao iz Osasune.

INTER: Trener Intera Lućano Spaleti neće tek tako pustiti Ivana Perišića u Junajted. 
- Kako prolaze dani sve su manje šanse da mu nađemo zamjenu. Snažno se protivim njegovom odlasku
- rekao je Spaleti.

JUVENTUS: Juventus je spreman da proda Stefana Lihtštajnera a njegova cena je 10 milioan evra.  Italijanski mediji tvrede da je Lihtštajner dogovorio transfer u Nicu i to ugovor na dve godin, uz opciju produžetka saradnje na još jednu godinu. Sada se čeka da se dva kluba dogovore oko obeštećenja koje iznosi 10 miliona evra. 

LACIO: Juventus nije ni blizu Keite Baldea, poručio je Klaudio Lotito, prvi čovek Lacija. Mediji su pre nekoliko dana preneli da je Juve ponudio 20 miliona evra, ali je Lotito to demantovao:
- Njihova ponuda nije dosegla ni 15, a ne 20 miliona evra - kazao je Lotito.

ČELSI: Dva puta je ove sezone Mančester siti obarao svetske rekorde kada je u pitanju visina transfera za igrače odbrane, ali sada je Čelsi spreman da nadmaši "građane". Londonski "plavci" poslali su Juventusu ponudu od 65 miliona evra za levog beka Aleksa Sandra! Italijani su jednom ovog leta odbili ponudu Čelsija za ovog igrača, ali sada je u pitanju do sada nezabeležena suma za defanziva.

MANČESTER JUNAJTED: Našao je Žoze Murinjo novo rešenje za vezni red, ako klub ne uspe da dovede Nemanju Matića iz Čelsija. Želja Murinja je Leander Dendonker, 22-ogodišnji fudbaler Anderlehta, za kojeg bi "crveni đavoli" morali da izdvoje oko 25 miliona evra.

INTER: Čelnici Intera javili su se Mančester junajtedu sa željom da pozajme Entonija Marsijala. To bi trebalo da bude deo pogodbe oko transfera Ivana Perišića, kojeg Englezi već mesec i po dana pokušavaju  da dovedu iz Intera, ali crno-plavi neće da ga puste za manje od 50 miliona evra.

TORINO: Golgeter i najbolji fudbaler Torina Andrea Beloti napustiće taj klub samo u slučaju ponude od 100 miliona evra, izjavio je trener "bikova" Siniša Mihajlović. Beloti se nalazi na meti Milana, ali srpski stručnjak napominje da može da ode samo ako se aktivira otkupna klauzula prema kojoj bi 23-godišnji Italijan postao drugi najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala, iza Pola Pogbe

BARSELONA: Da li je na pomolu preokret na "Nou Kampu"? Mediji iz Liverpula tvrde da bi Barselona mogla da digne ruke od Filipa Kutinja i to pod pritiskom Lionela Mesija. Navodno, Argentinac bi više voleo da u timu vidi - Dele Alija, napadača Totenhema! 

PSŽ: Čudan obrt u pokušaju Pariz Sen Žermena da dovede Nejmara iz Barselone! Francuzi su bez blama zatražili od Španaca da spuste cenu obeštećenja, koje iznosi 222 miliona evra, po klauzuli iz ugovora, iako Barsa čini sve da zadrži Brazilca u svojim redovima. Male su šanse da klub sa "Nou Kampa" usliši molbu PSŽ-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija