• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.07.2017

20:37

TRANSFER VRTEŠKA: Čelsi ponovo napada, Galata kupuje u Mančesteru!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Čelsi ponovo napada, Galata kupuje u Mančesteru!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

VALENSIJA: Napadač "slepih miševa" Alvaro Negdero mogao bi da se vrati na Ostrvo, gde je igrao za Mančester siti. Za iskusnog špica su zainteresovani Lids i Svonsi.

ČELSI: "Plavci" su spremni da Juventusu ponude 65 miliona evra za Aleksa Sandra. Čelsi celo leto juri Brazilca koji pokriva levu stranu, ali "Stara dama" je do sada odbijalada ga proda. 

GALATASARAJ: Turski velikan na pragu je da dovede igrača Mančester junajteda Maruana Felainija! Galata se navodno već dogovorila sa Belgijancem i ostaje samo da Žoze Murinjo da odobrenje.

SVONSI: Gilfi Sigurdson neće igrati za Svonsi u pripremnoj utakmici protiv Birmingema, što je znak da je transfer u Everton sve bliži, prenosi Skaj sport.  Sigurdson i uprava Svonsija postigli su dogovor da ne igra dok se ne bude znalo kakva će njegova budućnost biti. 

BARSELONA: Barsa se nada da Nejmar neće u PSŽ, ali dok čeka konačnu odluku Brazilca traži alternative. Mediji su javljali o ponudi za Kutinja, pa i Mbapea, a "Marka" javlja da je Kataloncima interesantan i Antoan Grizman.

SIDNEJ: Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Krasić želi da napusti poljsku Lehiju i preseli se u redove australijskog šampiona Sidneja, prenose tamošnji mediji. Krasiću ugovor sa Lehijom ističe u junu 2019. godine, pa bi Miloš Nikoviću, koji nosi dres Sidneja, mogao da se pridruži ako Australijanci plate obeštećene Poljacima.

VEST HEM: Manuel Lanzini velika je želja menadžera Liverpula Jirgena Klopa. Međutim, teško će je Nemac ispuniti ovog leta. Kako prenose engleski mediji Vest Hem je "redsima" poručio da mogu da zaborave na 24-godišnjeg fudbalera, jer nemaju nameru da ga prodaju i neće ih pokolebati nijedna ponuda. 

LIVERPUL: Rafinja može da bira gde će nastaviti karijeru pošto su tri premijerligaša zainteresovanja za njegove usluge. Liverpul, Arsenal i Totenhem bacili su oko na vezistu Barselone. "Redsi" su premni da ponude za njega od 30 do 40 miliona evra, pa je vrlo moguće da su blizu dogovora sa ekipom sa "Nou Kampa".

SAUTEMPTON: Uprava Sautemptona želi na sve načine da zadrži kapitena Virdžila van Dajka, pa će obaviti novu rundu razgovora. Klub ne želi da ga proda, hoće da zadrži ekpu na okupu, a po svemu sudeći Van Dajk bi rado promenio sredinu, pa se već mesecima ubeđuju. 

MONAKO: Kneževi su dogovorili dolazak Adamija Dijakabija iz Rena za 10 miliona evra. Potpisaće petogodišnji ugovor, s tim da će Ren imati i brojne bonuse u budućnosti.

LA GALAKSI: Džonatan Dos Santos će karijeru nastaviti u u Los Anđeles Galaksiju. Viljareal će na ime obeštećenja dobiti pet miliona evra.

ROMA: Kostas Manolas je bio nadomak prelaska u Zenit, pa se spkulisalo da ide u Juve, pominjao se i Inter, ali sportski direktor Rime Monći uverava da ostaje u Rimu.
- Manolas ostaje u Romi. Srećan je kod nas. Da nije tako ne bi obnovio ugovor - poručio je Monći.

BARSELONA: Iako je pre nekoliko dana osvanula informacija kako će Arda Turan ostati u Barseloni, od toga neće biti ništa. Katalonci nastoje da se reše  turskog fudbalera za kojeg je zainteresovan Galatasaraj, ali koji ga želi dovesti samo na pozajmicu što Špancima ne odgovara. 

PSŽ: Parižani imaju ideju kako bar malo finansijski sebi da olakšaju kupovinu Nejmara. Spremni su u Barselonu da pošalju Anhela di Mariju i naravno doplate 195  miliona funti. Nadaju se da će u tom slučaju Katalonci Brazilca poslati u Pariz. Inače, Nejmarova otkupna klauzula iznosi 222 miliona evra.

HANOVER: Lazar Marković, koji je završio priču ds Liverpulom, na meti je Hanovera, prenose nemački mediji. Ali, malo je verovatno da dođe do saradnje sa srpskim reprezentativcem jer ga Hanover želi na pozajmicu a Liverpul prodaje Markovića. Početna cena je 18 miliona evra, a zbog nje su već odustali Inter, Fiorentina , kao i pojeidni klubovi iz Premijer lige. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija