• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2017

12:01

PORODICA MORINA PRETI SRBIJI: Ako izruče Ismaila Beogradu, učinićemo nešto VEOMA RADIKALNO!

Fudbal

PORODICA MORINA PRETI SRBIJI: Ako izruče Ismaila Beogradu, učinićemo nešto VEOMA RADIKALNO!

Podeli vest

Porodica Ismaila Morine, Albanca kojeg Hrvatska hoće da izruči Srbiji zbog "afere dron" iz 2014. godine, preti da će učiniti nešto veoma radikalno ako on bude deportovan u Beograd

Ismailov brat Dževair se požalio televiziji "Report" da vlada u Tirani ne obraća dovoljno pažnje na slučaj njegovog brata i kazao da bi Morinin život bio ugrožen u Srbiji.

- Pozivamo državu Albaniju da interveniše i zaustavi izručenje Srbiji. Mi bismo, kao porodica, učinili nešto veoma radikalno što bi sve iznenadilo - rekao je Džavair ne objasnivši na šta misli.

Fudbalski savez Albanije objavio je danas saopštenje u kojem poziva albanske vlasti da zaustave izručenje iz Hrvatske Srbiji Ismaila Morinu, osumnjičenog da je upravljao dronom sa nacionalističkim transparentom iznad stadiona u Beogradu prilikom utakmice Srbija-Albanija, odigrane u oktobru 2014. godine.

Morina je uhapšen u junu u Hrvatskoj na osnovu poternice iz Srbije, a da sud u Dubrovniku je prošle nedelje odobrio izručenje ovog 35-godišnjeg Albanca Beogradu.

U saopštenju Fudbalski savez Albanije poziva vladu te zemlje da "interveniše u okviru pravnog konteksta kako bi zaustavila izručenje Ismaila Morinae Srbiji".

Navodi se da je Fudbalski savez Albanije uverio porodicu Morina da će nastaviti da se bori kako bi sprečio njegovo izručenje.


(FOTO) HRVATI NAM IZRUČUJU ŠIPTARA SA DRONOM! Sud u Dubrovniku šalje ISMAILA MORINU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ilija

pre 6 godina

Mi cemo vam ga radikalno poslati dronom kuci,samo oni nama da isporuce gospodina, imaju nasi navijaci nesto da ga pitaju.

saramakas

pre 6 godina

"Porodica Ismaila Morine, Albanca kojeg Hrvatska hoće da izruči Srbiji zbog "afere dron" iz 2014. godine, preti da će učiniti nešto veoma radikalno ako on bude deportovan u Beograd" Ako je Ismail bio hrabar kad je pustao dron, neka i sada bude hrabar i odgovara za to. Sto se pretnji njegove porodice tice, evo, ja imam predlog: neka javno izvrse kolektivno samoubistvo.

Marcco

pre 6 godina

A o kom krivičnom delu se ovse radi? Ugrožavanje vazdušnog saobraćaja? Ili se radi o ugrožavanju sujete budaletina bez smisla za humor. Kad amo to tacno posrali osetlhivi na budalastine ovog tipa? Lozimo se kao aktivista neke zenske NGO koje nisu videle onu stvar 10 godina.

Vasko

pre 6 godina

Moze da plati novcanu kaznu i odlezi max par meseci i pravac kuci. Mada ce se izvuci sa novcanom kaznom u najboljem slucaju. Mislim da ce ipak da odleti pravo iz Zagreba za Tiranu. Zivi bili pa videli.

DEDA RAKA

pre 6 godina

Divlje pleme - ima loše seme ! Ako ja podivljam -e, šta će onda ????

SasaV

pre 6 godina

Porodica morina preti drzavi??? Radikalno mogu da pop.se koliko god da ih ima.... Vec zamorno citati o pretnjama albanaca,pa kad su tako jaki sto se plase Beograda,mi nemamo zaledjinu kao oni....

sasko

pre 6 godina

Alo siptari dosadni ste vise, ameri vas otpisase, opet cete da secete drava na drveni magarici po kosovu jer vi od toga nemozete vise. To sto pretite, vezite macki o rep, prdnuli ste u cabar. To sto ste imali drzavu imali ste, a sad nabavljajte drveni magarici, trebace vam.\n

Profa

pre 6 godina

Ovi Albanerosi postaju smesni ,Sta god ucini neki albanac lose u Srbiji nesme biti izrucen inace ce oni uciniti nesto radikalno,HAHAHA, Evo trepavica mi odpade od straha, od njihovog radikalizma

Šolta

pre 6 godina

Ako navodno živi u Italiji kako to da ga oni nisu uvatili i isporučili?.Ja bi im ga hitno vratija, pa nek se oni sa tim petljaju a ne mi .

Nikola

pre 6 godina

A srbija će kao da ga osudi,gluposti..kad se setim kad je koštunjavi oslobodio teroriste ovk.

Dado

pre 6 godina

Inace ce svi siptari na moru u hr zatvoriti radnje. Vjerujte ima ih podosta...

ehej teroristi

pre 6 godina

Ako su mogli oni da uhapse Olivera Ivanovica koji nije nista uradio, ne znam zasto bi bio problem da se ovaj bradonja osudi na jedno 5 godina zbog izazivanja opste opasnosti po javnu bezbednost.

dudu

pre 6 godina

Ne samo to druže. Treba da se osudi i za -upravljanjem vozilom bez dozvole(dal je imao dozvolu za dron?) -materijalnu štetu nanetu KSS zbog gubitka bodova i eventualnog neigranja na ep( u dinarima po važećem kursu evra NBS na taj dan) -naknadu za duševnu bol i pretrpljeni strah prisutnih funkcionera na kraju za subverzivnu delatnost i pokušaj nasilnog menjanja srpskog jezika imenicama tipa Vazduplohov. da plati pa u padinjak na bunga bunga

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

TISINA SIPTARCICI DA VAS NE ISPRZIMO.\n

Zvezdan

pre 6 godina

Bas neka lepa porodica, skromni, ljubazni, duhoviti... Trebalo bi se druziti malo snjima.... \n

1980

pre 6 godina

albanosi nisu ni svesni sta ih ceka....ponasaju se kao da se ne ponasaju....tito je umrea 1980.....proslo je ....ne mogu da sracunam godina...njihovo ce biti taman za jednu krusku,ali ono stoletnu,da bude gala veselje....

milos

pre 6 godina

to je narod to je sloga,nesto bi Srbi mogli da nauce kako se brani covek iste vere a ne da jedino veruju u evre,duse prodane!

surovi

pre 6 godina

Jaooooo .... miloše izvini dadoh ti plus !!! Mislio sam da si napisao "to je narod to je stoka" .....

dule

pre 6 godina

ma kakva isporuka, od toga nema nista - ljudi ne lozite se na ovih plus 32\n

Dragan

pre 6 godina

Ајде бре шиптарћићу пустаћеш дронове у Падињаку..има тамо лепо и широко поље.

u magnovenju

pre 6 godina

Zasto prete nama? Pa Hrvati su ga uhapsili. Ta se pretnja odnosi na Hrvatsku.

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

A STA CE TO RADIKALNO URADITI ? OKUPACE SE ?\n

Ali Ahmeti

pre 6 godina

"Oj Srbijo mila mati, uvek će te Albanci je*ati."

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija