• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.08.2017

23:48

TRANSFER VRTEŠKA: Zvanično - Nejmar u PSŽ! Brazilac je najskuplji igrač na svetu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Zvanično - Nejmar u PSŽ! Brazilac je najskuplji igrač na svetu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

LESTR: Dosadašnji fudbaler Mančester sitija Kelahi Ihenačo potpisao je  ugovor sa Lesterom.Kelahi Ihenačo je sa Lesterom potpisao petogodišnji ugovor, a u novom klubu će nositi dres sa brojem osam.

BARSELONA: Gotovo je - Barselona je saopštila da je uplaćena otkupna klauzula za Nejmara u iznosu od 222 miliona evra! 
- Pravni zastupnici Nejmara posetili su kancelarije kluba i platili 222 miliona evra na ime igrača, a po osnovu jednostranog raskida ugovora koji je vezivao igrača i klub. Barselona će proslediti UEFA sve detalje ove operacije, tako da UEFA može da proceni da li određena disciplinska odgovornost može da proistekne iz ovog slučaja - saopštila je Barselona. 

 

ČELSI: Dijego Kosta hoće da ode iz Čelsija, pa je Rikardo Kardoso kazao španskim medijima da je podneo formalni zahtev da se Kosti omogući da ode iz kluba, te da je jedina želja njegovog klijenta da se vrati u Atletiko Madrid. 
- Dijego ne želi da igra ni u jednom drugom klubu - rekao je Kardoso i najavio 
da će tužiti Čelsi i Antonija Kontea za nedolično ponašanje prema Dijegu Kosti.

ARSENAL: Menadžer "tobdžija" Arsen Venger ponovio je neće prodati Aleksisa Sančeza ovog leta. Čileanac ima ugovor na još godinu dana, odbio je da produži saradnju, ali Francuz se zainatio.
- Moja odluka je konačna! Sančez ostaje i mora to da poštuje - rekao je Venger.

Za Sančeza su zainteresovani Mančester siti i Pariz Sen Žermen. Čileanac se čak navodno i dogovorio sa menadžerom "građana" Pepom Gvardiolom, ali taj dogovor bi sada mogao da izsivi.

ČELSI: Francuski mediji pišu da se Čelsi raspitivao kod Pari Sen Žermena za Serža Orijea. Međutim, ipak je dogovoren transfer sa Mančester junajtedom, a visina obeštećenja iznosiće oko 30 miliona evra.

PSŽ: Nejmar je izazvao opšti haos! Kao što je i najavila, Primera nije prihvatila otkupnu klauzulu PSŽ-a od 222.000.000 za Nejmara. Čak petorica advokata "svetaca" i brazilskog napadača su bili jutros u sedištu Primere, ali čelnici La Lige su odbili da aminuju ovaj transfer i oni su otišli posle 15 minuta.

 

 

INTER: "Nerazuri" će pokušati da dovedu Artura Vidala iz minhenskog Bajerna! Inter je spreman da Bacarcima ponudi 50 miliona evra za Čileanca, dok je za igrača spremna plata od sedam i po miliona po sezoni. Ipak, teško je verovati da će se Karlo Anćeloti odreći jednog od najbitnijih igrača.

ROMA: "Vučica" je po svemu sudeći izvisila za Rijada Mareza, ali je sportski direktor Monći ekspresno odreagovao i označio novu metu. Reč je o ofanzivcu Mančester junajteda Huanu Mati.

VOTFORD: "Stršljenovi" su dugo bili zainteresovani za Lazara Markovića, ali kako Liverpul nije popuštao kada je reč o obeštećenju, Votford je odustao. Nova meta je Aron Lenon, kojeg Votford želi da dovede na pozajmicu iz Evertona.

BEŠIKTAŠ: Šampion Turske je doveo Alvara Negreda. Španski napadač novo je pojačanje Bešiktaša, koji je ovog leta doveo i Pepea i Real Madrida. Turci su Valensiji platili dva i po miliona evra. 

EVERTON: "Karamele" veruju da će do kraja sedmice uspeti da završe transfer Gilfija Sigurdsona. Everton nudi Svonsiju 50 miliona evra za Islanđanina.

BARSELONA: Katalonci ne plaču zbog odlaska Nejmara u PSŽ, već su odmah krenuli po zamenu! Prema pisanju katalonskog Sporta, i portala Goal, Barsa kreće u napad na Kilijana Mbapea i neće žaliti novac da dovede Francuza. Mbape je navodno saopštio čelnicima Monaka da želi da ide, tako da je sezona lova na tinejdžera otvorena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Obren

pre 6 godina

Mbape je vec potpisao ugovor sa Realom u iznosu od 180$mliona evra!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija